България срещу Румъния: Зрелището на годината и кикбокс на най-високо ниво в зала „Конгресна”


Дата: 22/02, 17:32

За първи път зала „Конгресна” на Двореца на културата и спорта във Варна ще е домакин на среща между България и Румъния в професионалния кикбокс. Зрелището на 28 април включва седем срещи и е първото по рода си у нас.

Мачовете са от  веригатата GOLDEN FIGHTERS и се организират от екипа на Fight Shop Promoutions.

„Впуснахме се в това начинание, защото преценихме, че концепцията на формата е много перспективна за развитието на кикбокса в България. В този формат се противопоставят не само бойци, а и националности”, заявиха за „Петел” организаторите от Варна Добромир Иванов, който е главен треньор на „Дрийм”, и Жени Бончева.

Във веригата до момента членове са Румъния (създател на веригата), Суринам, Холандия, Китай, Сърбия, Италия, Словения, Германия и вече и България.

Регламентът на формата противопоставя вдички държави членки една срещу друга, като дава и дългосрочни перспективи на бойците като срещи и трупане на професионален опит.

„Нашият екип се радва че по този начин ще отворим още една възможност за професионално развитие на кикбокса у нас, а с това и повишаване на качеството на нашите състезатели. Благодарим на нашите партньори и приятели и се радваме, че ще се обединим под една идея . Поглеждаме много оптимистично в бъдещет , защото кикбокса в България се развива много добре през последните години. Пожелаваме на всички хора които милеят за този спорт да са все така всеотдайни и силни”, заяви още Добримир Иванов.

България ще сформира за първи път професионален отбор по кикбокс и ще застане срещу Румъния, а до края на годината нашите момчета да бъдат поканени за още една среща от държава, която членува във веригата.

Кои седем кикбоксьори ще попаднат в състава на България, ще стане ясно през март.Гуеорлги Ставрев



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На 29 март имен ден празнуват всички, които носят името Марко
Дата: 29/03, 03:00

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 02:40

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 02:40

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 29/03, 02:40

Александър Везенков: Ситуацията не е идеална за мен
Дата: 29/03, 02:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия