Тържество на вкус и цена - само в изключителния ресторант All Inclusive във Варна!


Дата: 28/03, 06:00

Ресторант All Inclusive във Варна? Не знаех, че има такова специално местенце, докато един ден с мои колеги не открихме новото кулинарно изкушение на Варна. От приятели бяхме чули, че в нашия град вече можеш да обядваш в ресторант като в хотел. Така че, след като приключихме с ангажиментите си в Бизнес парк Варна, решихме да посетим заведението.

Още при влизането си останахме очаровани от цветовете, уютната обстановка, съчетана с вкус и елегантен стил.

Богата блок маса прикова погледите ни и точно както в добрите хотели, можехме волно да гравитираме сред разнообразие от ястия, подредени от игла до конец.

От супите до десертите, тази градина на изобилието събуди всичките ни сетива.

Каква беше, обаче изненадата ни, когато научихме, че само срещу нечувана цена от 7,49 лева, се храниш неограничено – колкото и с каквото поискаш.

Запомнете: 7,49 лева - за истински празник на храната, която ви е нужна, в комбинация с удоволствието да я избирате, опитвате, да бъдете любопитни за още, да се връщате всеки път, да ви привлича, вдъхновява и пълни с наслада.

Ние си хапнахме така вкусно от всичко. Останахме впечатлени и благодарихме на готвача, който бе зад блок масата и презентираше храната. Заговорихме се и се оказа се, че Данко Димитров е не само собственик на заведението, но и негов създател.

„Страстта ми идва от моя опит да правя All Inclusive по хотелите и реших да го предложа за обедно хранене и на хора в затворен комплекс, какъвто е Бизнес парк Варна. Успехът ни идва от това, че държим да даваме разнобразие от висококачествена храна на хора, които могат да подбират с какво точно да се хранят, ценят и са взискателни към обилния си обяд и искат да си го планират, ако щете за цялата седмица. Нашата храна е чиста и прясна, и се приготвя на място всеки ден. Менюто също е различно за всеки от петте работни дни на седмицата”, разкри г-н Димитров.

Неговият бизнес ресторант All Inclusive от ново поколение е подходящ за всички, които имат кратка обедна почивка, през която могат да се нахранят пълноценно.

„При нас хората могат да оставят колата си на свободен паркинг с обособени охраняеми безплатни места, а после в изискана и релаксираща среда да се нахранят вкусно, като си угодят с всичко, което им хареса от супа до десерт”, допълва г-н Димитров.  Той уточни, че със затоплянето на времето подготвят отварянето на градината на ресторанта.

All Inclusive работи също за Event вечери за провеждане на всякакъв вид мероприятия -  абитуриентски, юбилеи, рождени дни, частни и фирмени партита, музикално-артистични програми, специални суши вечери, американски вечери и т.н. Залата е с капацитет от 200 седящи места, като единственото изискване е за всяко събитие да се направи резервация.

Бизнес ресторантът предлага и храна за вкъщи – всеки ден след 15,30 часа. Само тук може да закупите супа, салата и основно ястие с гарнитура за...4,99 лева!

All Inclusive и "all in one" - това е нашето и вашето място в разграфените ни дни и седмица, без да изгубим от споделените мигове с любимите хора, приятели, колеги.

--

Адрес: гр. Варна, Бизнес парк Варна, сграда №8

Тел. за контакти: 0895 582 461

Фейсбук: Allinclusiverestaurant

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 25/04, 04:40

Облаци и по-ниски температури в четвъртък
Дата: 25/04, 04:00

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 25/04, 03:10

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 25/04, 03:10

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 25/04, 03:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия