Ето какво те чака през юни (пълен хороскоп)


Дата: 28/05, 00:15

За жената

ОВЕН

Любов - С такава подчертана област на дома и семейството, Овните могат да направят феноменални неща - да ремонтират жизненото пространство, вероятно да се преместят и други подобни. Ако сте свободни, втората част на юни ще бъде много по- добре за вас. Работа - Ще бъдете по-активни, по-комуникативни и е време да се възползвате от шансовете, които ви се предлагат. Но ще има и застой-няма да имате необходимата сила, за да се справите с някои обстоятелства. Здраве - Ще работите по-добре през първата част на юни.

ТЕЛЕЦ

Любов - Ще имате прекрасни моменти през юни. Ще се чувствате феноменално, разпространявате положителна енергия и оптимизъм, а вашият партньор ще ви следва навсякъде, готов да ви даде внимание и любов. Не забравяйте, че през този период ще бъдете в по-силна позиция от него и че от време на време трябва да "гледате през пръсти", но това по никакъв начин няма да застраши вашите взаимоотношения. Работа - Имате страхотен месец напред. Ще имате много договори, движение и комуникации. По принцип ще имате пречки в работата, но след тях ще имате отличен работен период. Ако сте безработни, нищо не стои на пътя към успеха и реализацията в този сегмент. Здраве - Бъдете внимателни по време на шофиране.

БЛИЗНАЦИ Любов - Вече можете да се отпуснете и да се насладите на любовта на любимия човек. Този месец обаче ще се съсредоточите върху себе си и върху целите си, понякога нямате достатъчно време за партньора си, така че през юни ще срещнете някои напрегнати ситуации. За щастие те няма да бъдат достатъчни, за да предизвикат дестабилизация на вашите взаимоотношения. Работа - Този месец ще имате големи възможности, воля, действие и способност да реализирате вашите идеи. Ще бъдете доста активни, но в същото време ще бъдете добре организирани и ще можете да съсредоточите вниманието си върху няколко фронта. Не бъди мързеливи и не чакайте да дойдат сами, а ги намерите.

РАК

Любов - Периодът зад вас не беше лесен за вас, нито пред вас ще бъде различно. Единственото нещо, което наистина е добро, е, че влизате в изцяло нов етап на живота, в който на първо място ще поставите себе си, вашите желания, нужди, цели и приоритети.  Работа - повече от добър период за Раците. През юни ще имате засилени амбиции, по- голяма инициативност, енергия и смелост, за да се състезавате за вашите цели. Полезното е, че от началото на третото десетдневие на юни ще имате подкрепата на Слънцето и Меркурий в знака си. Понякога ще бъдете по-нервни от обикновено, така че трябва да обърнете внимание на междуличностните отношения. Здраве - Марс в областта на човека ви носи повече енергия.

Лъв

Любов - Ако сте в по-дълги емоционални отношения, особено от втората част на юни, ще започнете да мислите за бъдещето на вашите взаимоотношения. Някои от вас ще мислят, че е дошло времето да се успокоят и да се заемат с по-сериозни взаимоотношения с партньора си. Обвързаните Лъвове имат променлив период преди себе си. Очевидно е, че се нуждаят от спокойствие, повече свобода и повече време, прекарано с приятели. Работа - Този месец можете да постигнете по-лесен начин за компромис в работното поле, но в същото време ще имате възможност да сключите договори, които ще се окажат рентабилни. Също така, в края на второто десетдневие се подчертава областта на подкрепата на другите и е очевидно, че много от вас ще бъдат готови да постигнат своите цели на всяка цена. През този период ще бъдете обременени със съревнованието или страха от неуспех в определена област, но скоро ще разберете, че страховете са неоснователни. Здраве - Не позволявайте на стрес и нервност да повлияят на вашия имунитет.

 

Дева

Любов - Ще бъдете в най-добрите и най-оптимистичните настроения, така че емоционалните отношения ще функционират несравнимо по-успешно, отколкото през изминалия период. Заедно с човекът, когото обичате, можете да поставите точка на несъгласие, което ви последва и да се фокусирате върху общи планове за бъдещето. Вие лично сте готови за промяна и действие, така че можете да успеете да организирате хубава изненада за партньора си. Работа - не само, че динамиката и дейността ще бъдат по-силни отпреди, но този период включва и някои отлични бизнес възможности. И накрая, можете да започнете с плановете, които имате за продължителен период от време, оставени "в задържане". От вас се изисква да сте в движение, да бъдете инициатор, да видите всяка възможност за комуникация и съгласие със съществуващи и потенциални бизнес партньори. Здраве - Пазете се от настинки.

Везни

Любовта - Един добър аспект на Венера и Марс по-голямата част от юни ще ви осигури стабилна връзка с близкия човек. Разбира се, има понякога ревност и необходимостта да "тествате" партньора си, да го откраднете от всеки и да го притежавате за себе си. Също така, желаният човек ще има случайни нервни изблици, може би заради натиска ви, но по принцип - нищо от това няма да повлияе на вашите взаимоотношения. Работа - В общи линии Везните през юни ще бъдат в процес на промяна и как това ще доведе. Ще имате много контакти в и извън страната, ще съберете важни договори, които ще ви осигурят дългосрочна стабилност и рентабилност. Във всичко това ще откриете себе си като "риба във вода", но не мислете, че нещо от това ще дойде само по себе си. Здраве - погрижете се за диетата.

Скорпион

Любов - За Скорпион това е друг нормален емоционален месец. Вие сте нежни, партньорът е прекрасен, вие сте нетърпеливи за любов и ви дава прегръдки и целувки. Също така ще имате страхотни съвети, които можете да дадете един на друг и най-доброто, вие сте готови да слушате. Ако сте свободни, нищо не ви пречи да бъдете емоционално реализирани. Работа - Трябва да се доверите на себе си, да вземете подкрепата, която ви предлагат, и направете голяма стъпка в кариерата си. Ще имате късмет, защото точната информация идва в точния момент. Въпреки че бързо ще намерите решение на всички ситуации, които са ви притеснявали, ще оставите нещо за следващия период. Тези, които искат да сменят работата си или да  активират допълнителни дейности, вече могат да го направят. Здраве - Намаляване на имунитета.

Стрелец

Любов - Марс е извън вашето поле на сериозни емоционални партньорства и брак в началото на юни, но това не означава, че ще оставите зад гърба си всичките си трудности с партньора си. Първо, пълнолунието в знака към края на първото десетдневие от юни ще ви донесе нужда да изясните някои ситуации с любимия чомек, точно да кажете какво и как се чувствате и евентуално съвместно да се опитате да решите проблемите. Работа - Венера във вашата област ще ви улесни да работите ежедневно, но и по- добри взаимоотношения и разбиране с колегите. Тяхната подкрепа и помощ и как ще се нуждаете от тези промени, които искате да осъществите както в себе си, така и в работната среда. Здраве - Ще въведете нови, положителни житейски навици.

Козирог

Любов - За да избегнете недоразумения и потенциални дискусии, които могат да възникнат през този месец, ще трябва да се възползвате от други планетарни аспекти, които минават през зодията ви. Важно е да използвате възможностите и да сте упорити и нещата ще бъдат както трябва. Работа - Тези, които се занимават с творчески професии, които желаят да поставят своите идеи, които печелят на базата на талантите си, ще бъдат подкрепени през юни. Ще работите много, но ще спечелите толкова много. И не само това, ще се почувствате повече от добре на вашето работно място. Здраве - Проблеми с храносмилателната система.

Водолей

Любов - Вие и вашият емоционален партньор ще се насладите на първото десетдневие на юни. Но с влизането през второто десетдневие в този период могат да възникнат проблемни ситуации. Партньорът и вие ще можете да обсъждате общи планове, как да отглеждате деца и колко време прекарвате с приятели, дори ако някой от вас флиртува с други хора. Работа - Ще работите доста - пропорционално на това, че ще получите доста пари. Вашата област на сътрудничество с чужденци ще бъде доста активна и някои от вас ще успеят да се споразумеят за добри и икономически ефективни бизнес дейности. Също така през този период ще можете да имати още една успоредна работа, която ще бъде трудна в началото, но от която можете да получите задоволително финансово обезщетение. Здраве - Започнете с някаква физическа активност.

РИБИ

Любов - След недоволството и неизпълненото усещане, което сте почувствали през предишния период, най-накрая ще влезете в един месец, който обещава много по- добра ситуация с близкия човек. Меркурий, планетата, която управлява с партньорските отношения се намират в своето седалище и знака Близнаци и в областта на дома ви , така че тези, които са в брак ще реализират реална комуникация, отваряне и расположеност да изслушат желанията и нуждите на другата страна. Работа - зад вас има солиден работен период, а през юни е истински момент за искания. Не очаквайте някои невероятни промени и фантастично ново начало, но това е период, в който бавно стигати до това, което отдавна сте очертали, че трябва да осъзнаете. За вас този период ще приложи думите: "Добрата дума, желязната врата се отваря." Вие ще работите по този начин и никой няма да може да устои на вашето влияние.

 

За жената



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Депутат: Главният прокурор не трябва да зависи от хора като Пеевски
Дата: 19/04, 17:53

Стефан Димитров остава външен министър до указ на президента
Дата: 19/04, 17:52

Натали Трифонова предупреди за обрати във времето
Дата: 19/04, 17:31

НС прие предложението на БСП за отлагане на либерализацията на ток за домакинствата
Дата: 19/04, 17:20

Пътуванията тази година са 10-15% по-скъпи
Дата: 19/04, 17:181 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия