Психологически тест: Познай кои не са семейство?


Дата: 17/07, 22:55

Знаете ли, че връзките са също толкова важни за физическото ви здраве, колкото диетата и упражненията?

Според едно проучване социално изолираните възрастни са изправени пред същия риск от възпаление, както тези, които са физически неактивни. Първите ни отношения винаги се формират с нашите семейства в детството и често определят как виждаме света.

Тук  ви препоръчваме да направите този психологически тест, за да разберете как вашите първи взаимоотношения са оформили вашата личност.

Погледнете внимателно снимката по-долу. Кое семейство мислите, че не е реално? Не мислете за това твърде дълго, следвайте интуицията си. Когато приключите, превъртете надолу, за да видите дали сте се досетили правилно и научите малко за себе си.

Семейство №1

Ако отговорът ви е семейство # 1, вероятно не сте семейно ориентиран човек – поне не в традиционния смисъл. Третирате приятелите си като истинското си семейство и им помагате да те правят щастлив. Винаги се стремите да донесете нещо добро в живота на всеки. Може би сте израснали без силна бащина фигура, затова винаги правите всичко възможно, да сте там за хората, които се нуждаят от вас – точно както майка ви е правила.

Това семейство може да не е най-щастливото, но те все още са истинско семейство. Майката очевидно се грижи за детето си, държейки ръката си и предпазвайки го от нетърпеливия баща. Вие не искате другите да растат като вас, затова вие сте избрали това семейство за фалшиво.

Семейство №2

Ако отговорът ви е семейство # 2, вие сте силно ориентирани към семейството – няма нищо по-важно за вас от семейството. Вярвате в изграждането на стабилни и трайни взаимоотношения, основани на доверие и ангажираност. Най-напред поставяте нуждите на семейството си, понякога дори пренебрегвате собствените си, ако това означава, че можете да направите любимите си щастливи.

Вероятно сте забелязали, че хората на снимката всъщност не изглеждат като семейство. Възрастните не обръщат внимание на детето и детето не се опитва да ги държи за ръце – те биха могли да бъдат група непознати, които се разхождат заедно. Като истински семеен човек, можете веднага да забележите фалшивото семейство.

Семейство №3

Ако отговорът ви е семейство # 3, най-вероятно сте от разведено семейство. Поради вашето травматично детство, трудно се доверявате на хората. Вие сте загрижени и взаимодействието с другите често е предизвикателство за вас. Непрекъснато се притеснявате за бъдещето, премисляте нещата.

Хората на картината изглеждат като любящо, щастливо семейство. Те са истинско семейство. Родителите ходят почти прегърнати и бащата държи ръката на детето. Израстването в нефункциониращо семейство оформя вашите възгледи по определен начин и ви подтиква към здрави взаимоотношения. Не вярвате, че нещо подобно наистина съществува, затова сте избрали това семейство за фалшиво.

modernitta.com



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Шефка на пекарна: Козунакът може да стигне 200 лева
Дата: 16/04, 17:521 Коментар

Костадинов: България се командва по телефона
Дата: 16/04, 17:46

Никола Минчев: Да се номинира зам.-председател на ГЕРБ за нов външен министър е сериозен ход
Дата: 16/04, 17:41

Синоптик: Очакват се бури в цялата страна
Дата: 16/04, 17:34

Служебният министър на правосъдието: Поисканата смяна на външния министър е издържана по Конституция
Дата: 16/04, 17:28

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия