IT Advance Academy и един от лидерите във FinTech индустрията в Европа iCard AD, обявиха партньорство


Дата: 21/11, 09:48

Най-голямата ИТ Академия в Източна България Advance Academy и един от лидерите във FinTech индустрията в Европа iCard AD, обявиха началото на стратегическо партньорство в сферата на обученията на ИТ специалисти.

Компанията ще подкрепи усилията на Advance Academy в развитието на ИТ уменията сред ученици и студенти, като помогне да се акцентира върху езиците за програмиране на мобилни приложения. Нуждата от все повече и по-подготвени кадри, бързото развитие на технологиите, както и навлизането на много чуждестранни и местни компании от ИТ сектора, направиха необходимостта от алтернативни и ускорени програми за обучение изключително осезаема.

От началото на своето съществуване Advance Academy стартира с курсове за напълно начинаещи по технологии и езици за WEB Development, Quality Assurance, Java, C#, Swift 4, Objective C, PHP, като с времето успя да разшири предлаганите обучения и да включи такива за дигитален маркетинг и продажби. В своя екип от преподаватели академията е привлякла специалисти с много сериозен практически опит, които успешно ръководят сериозни екипи от разработчици и проекти за международни клиенти.

В резултат на ускорените си програми за по-малко от година и половина над 120 човека успешно завършиха курсовете и над 40 от тях вече  са реализирани в ИТ сектора във Варна и София.  

За нас е много важно да имаме подкрепата на големите имена от ИТ сектора в региона – сподели Адрияна Митева, изпълнителен директор на Advance Academy – Това са бъдещите работодатели на нашите курсисти. С ИТ компаниите, с които си партнираме, съгласуваме всички програми за обучение, привличаме и лектори с практическо know how, което гарантира на хората вложили сериозни усилия в курсовете, че завършвайки ги успешно ще имат всички необходими знания да стартират работа в ИТ сектора. Да имаме партньор от ранга на iCard AD е не само удоволствие, а и привилегия, тъй като те са истински пионери в своята област. Да имаме достъп до тяхната експертиза и опит, както и техни специалисти да ни съветват и водят курсове е възможност, с която малко образователни институции могат да се похвалят.

iCard AD е сред водещите компании в Европа в областта на високотехнологичните финансови услуги, обслужва над 300 хил. бизнес и частни клиенти и годишно обработва над 10 млн. трансакции. От тази година iCard AD подава ръка на всички млади предприемачи като част от концепцията си за корпоративна социална отговорност. В компанията работят над 500 души, което ѝ  отрежда място сред най-големите местни работодатели и ИТ компании във Варна.

Advance Academy продължава да развива своята концепция за обучение на специалисти без предишен опит и превръщането им в готови кадри със създаването на учебно-практическа фирма – Advance Training Labs, която да дава реални казуси и задачи на завършилите курсисти, с което те да трупат реален опит под ръководството на ментор.

Новите курсове на най-голямата ИТ академия в Източна България стартират отново през Февруари. Повече информация и предварително записване, можете да намерите на адрес www.advanceacademy.bg 

 

 

*реклама

 

 

 

 

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Жестоко пребита е участничка в Ергена на Свети Валентин
Дата: 28/03, 12:43

Полицаи от Благоевград преследват мъж, отвлякъл млада жена
Дата: 28/03, 12:42

Вкарваме работници от Киргизстан, Узбекистан и Бангладеш да ни работят по хотелите на морето
Дата: 28/03, 12:391 Коментар

Оранжев код: Български градове ще изпитат силата на Майката Природа в следващите часове
Дата: 28/03, 12:31

Бойко Борисов призова президента да не слага Росен Желязков или Димитър Главчев за премиер
Дата: 28/03, 12:26

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия