Inclusive DeGusta – по-различният ресторант във Варна! Храна с превъзходен вкус на ниски цени


Дата: 24/01, 13:00

Във Варна има предостатъчно заведения за хранене за всеки вкус, но днес, струва ми се резултатите и впечатленията ще са най-възторжените досега. И така, представяме ви ресторанта Inclusive DeGusta или просто "ДеГуста" - първата верига Инклузивни ресторанти в България. Дойдохме тук по препоръка на наши познати. Навън беше студено, небето тъмнееше, валеше не съвсем приятен мокър сняг и ние решихме, че няма да е зле да вечеряме някъде. Сетихме се за препоръчаното  заведение и за щастие, като по поръчка то се оказа близо до входа на крайморския парк, където бяхме.

 

Това бе второто посетено от нас заведение във Варна с шведска маса и всички ние единодушно решихме, че то ни харесва най-много от всички варианти, от гледна точка на съотношението "цена-качество". Но за всичко това, ще разкажем последователно. 

Заведението се намира буквално на няколко  метра от хотел Черно море на ул. "Петко Каравелов" №4. Работно време: от 19,00ч. до 0,00ч.


    На пръв поглед ресторантът изглежда доста уютен, на два етажа. Разноцветните маси са подредени така, че да не отнемат много място от пространството. Срещу входа е разположена касата и барът, а до тях е шведската маса.
Системата е следната: плащате на касата 17,99 лв.(около 9,00 евро), а след това можете да консумирате каквото и колкото си искате. Всичко е много просто, няма как да се объркате.

 

Шведската маса започва с изобилие от свежи и вкусни салати като: капрезе, цезар, руска салата, гръцка салата, овчарска салата, шопска салата, свеж айсберг с риба тон, гуакамоле и много други видове, като всеки ден има нещо различно.
В Менюто се предлага и  разнообразие от невероятно вкусни меса  като: агнешки котлети, джолани, свински печени меса, телешко, пилешко, патешко, както и изобилие от морски дарове: скариди, калмари, риби-лаврак, ципура, сьомга, пъстърва и много други.
 Блюда за топло сервиране тук има и за вегетарианци-всеки ден различни предложения като ризото с шафран, задушени зеленчуци на пара, гриловани зеленчуци, картофи и други безмесни гарнитури. Всеки ден се предлагат в менюто нови храни, като различни видове лазаня, пица и други.

Задължително винаги има:

 

 Нашите впечатления

Изборът е предостатъчно голям и всичко е вкусно. Веднага си признаваме: нямахме големи очаквания, но наистина тази храна, която получихме, за тази ниска цена за вечеря беше наистина вкусна!

На нас ни хареса абсолютно  всичко – всичко беше не само на ниво - всичко беше направо чудесно!

Първо, персоналът е много любезен. Истински любезен, т.е. не просто фалшиви усмивки, а искрена топлота.
Второ: голям избор на храна.
Трето: превъзходен вкус.

 На последното достойнство ще се спрем по-подробно: все пак най-важното за ресторанта е именно добрата кухня. В крайна сметка, по наше мнение. Inclusive DeGusta е оптималният вариант. Това заведение е идеално за тези, които са доста взискателни към храната и винаги искат по мъничко от това-онова и които възприемат като наказание предложението да избират  меню. Това заведение е прекрасен избор за младежите с неутолим апетит, а и въобще за хората, които обичат да си хапват и обичат  разнообразна храна.
 Ние се постарахме да пробваме по малко от всичко. Опитахме "Руска салата", салата от домати и краставици, малко зелена салата и някаква солена торта,. Всичко беше вкусно.  От топлите блюда ни зарадваха тези със свинско печено, задушени броколи, изумително вкусното агнешко домашно печено, оризът, лазанята, просто уникален вкус.
         

 Изводи

Сега знаем къде ще ходим да вечеряме , във Варна. Уютно, приятно, без излишен патос, евтино и много вкусно, струва ти се - идеалното място. Разбира се,  подходящо както за романтични вечери , така и за фирмени и приятелски събирания(оказа се ,че на компания от 5 човека, има включена  бутилка водка или ракия), за всякакъв вид меропрития мястото подхожда идеално, с капацитет над 80 места. Въобще, ако ние казваме, че днес ще вечеряме  някъде във Варна, вие точно знаете адреса, на който можете да ни намерите.
    Пожелаваме на ресторанта Inclusive DeGusta във Варна да процъфтява и всячески го препоръчваме на всички.

За контакти:

Адрес: гр. Варна, ул. "Петко Каравелов" №4

Тел. за контакти: 089 524 2828

Имейл: degusta@abv.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На 25 април рожден ден има Ал Пачино
Дата: 25/04, 06:00

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 25/04, 05:20

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 25/04, 05:20

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 25/04, 05:10

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 25/04, 05:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия