Masala превърна Варна в столица на Балканите. Бендът на Весна Змиянац идва на 23 януари, а съвсем скоро и самата изпълнителка на "100 живота"


Дата: 24/01, 17:46

Малко повече от месец след като отвори врати, Masala Balkan&Oriental Restaurant превърна Варна в истинска столица на Балканите. Заведението, намиращо се на партера на "Варна Тауърс", направи незабравими за своите клиенти тематичните вечери, посветени на нравите в различните страни от полуострова, съсредоточени в храната и музиката им.

Всъщност, идеята за уникалния ресторант идва от гръцката столица Атина, където през 2014 г. един от собствениците на "Масала" Георгос Пападопулос е видял такова заведение и е решил да приложи тази концепция и на българския пазар. Избира Варна и емблематичното място на  бул. "Владислав Варненчик" 256.

Така, от началото на декември досега, Masala Balkan&Oriental Restaurant се превърна в едно от най-предпочитаните заведения в морската столица. Причините за това са няколко - изискан интериор, прекрасна обстановка, отлична кухня, предлагаща пълното разнообразие на вкусотиите от целия полуостров, тематични вечери на гръцката, сръбската, ориенталската или българската култура, гостуване на класни изпълнители от Гърция, Сърбия, България и други държави. Специалисти вече коментират, че подобно нещо не е правено досега в заведение във Варна и е уникално по рода си.

"Масала", който разполага с 300 места, не е типичният ресторант с еднообразни вечери и меню. Влюбените в Гърция ще могат да се пренесат в средиземноморска обстановка, съчетана с типични тамошни специалитети и узо. Сръбски вкусотии на скара, дюлева ракия и уникална музика ще ви пренесат в Западната ни съседка. Който пък е привлечен от магията на Ориента, ще може да се наслади на най-добрите турски вкусотии, на тамошните традиции и покръшващите снагата ритми. Естествено, България също е представена в тематична вечер с традиционни наши вкусотии от всички краища на китната ни родина.

Откакто отвори врати на сцената на Масала се изявиха много популярни изпълнители, сред които Бобан Здравкович и Андреас.

Тази сряда (23 януари) пък за настроението на гостите ще се грижи бендът на култовата сръбска певица Весна Змиянац. Те ще загреят обстановката подобаващо като анонс за идването на самата изпълнителка на "100 живота", която ще гостува в "Масала" съвсем скоро.

Изненадата за всички влюбени пък ще е гръцката звезда Аристос Константину, който идва с бенда си за най-интимния празник - 14 февруари. В следващите седмици гости на култовия ресторант ще бъдат също и Тони СторароСофи МариноваНиколинка Чакардъкова и други любими родни звезди.

В много вечери пък за настроението на гостите на ресторанта се грижи бендът на "Масала", в който попадат популярните  Живко Илиев-Яшара,Джи Джи и Мария.

За вашия вкус ще се погрижат едни от най-добрите готвачи. Интериорът и обстановката в ресторанта се променят всяка вечер според държавата, на която е посветена тя.

Клиентите имат възможността да посетят "Масала" както за приятна вечеря в спокойна обстановка със семейството, така и за сцена на истинско забавление в по-късната част на денонощието с приятелите си, забавлявани от популярни изпълнители, и потопени в балканските ритми.

Щом харесате гозбите в ресторант "Масала" ще можете да им се насладите и през деня, когато ще има изключително разнообразно обедно меню.

За контакти:
Адрес: Варна, бул. "Владислав Варненчик" 256 (партерен етаж на "Двете кули")
Телефон за резервации: 0896 163 140
Масала във фейсук

* реклама



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 20/04, 06:00

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 20/04, 06:00

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 20/04, 05:10

Предупреждение за интензивни валежи на места в събота
Дата: 20/04, 04:00

Валери Божинов облича отново екипа на Етър
Дата: 20/04, 03:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия