Звезда от "Досиетата Х" ще играе Маргарет Тачър


Дата: 21/01, 21:46

Ролята на Желязната лейди определено е предизвикателство пред всяка актриса. Сега с него предстои да се сблъска и Джилиан Андерсън. Тя ще играе Маргарет Тачър в четвъртия сезон на сериала „Короната“, пише Cinefish.

Звездата от „Досиетата Х“ подписа договор за участие, но няма да я видим скоро в тази роля. Все пак тепърва предстои да гледаме третия сезон на прочутия сериал за английското кралско семейство, който ще бъде излъчен по Netflix по-късно тази година. В него ще видим Оливия Колман, която ще замести Клер Фой в ролята на кралица Елизабет II. Тобиаз Мензис пък ще замести Мат Смит като принц Филип. Ще видим и Хелена Бонъм Картър в ролята на принцеса Маргарет.

Действието в новия сезон започва през 1963 г. и представя зараждането на Бийтълс-манията, както и спечелването на Световното първенство по футбол от Великобритания през 1966 г. Очакваме в него да видим и други известни личности като Камила Паркър Боулс.

Действието в четвърти сезон ще се развива през 70-те. Тогава Тачър е избрана за първата жена министър-председател на страната и управлява с желязна ръка от 1979 до 1990 г.

Наскоро Андерсън фокусира внимание с участието си в друг сериал – „Sex Education“, отново по Netflix. В него тя играе секс терапевт с проблематичен син тийнейджър. Интересът към сериала е доста силен и вече се заговори за негово продължение.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Натали Трифонова предупреди за обрати във времето
Дата: 19/04, 17:31

НС прие предложението на БСП за отлагане на либерализацията на ток за домакинствата
Дата: 19/04, 17:20

Пътуванията тази година са 10-15% по-скъпи
Дата: 19/04, 17:181 Коментар

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 17:00

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 17:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия