Лили Иванова: "Не помня от колко години вече, това е моят най-добър приятел-Прави здравето ми бетон


Дата: 22/01, 00:32

Великата Лили Иванова удивява всички не само с визията си, но и с чудовищната си енергия!

Примата на родната музика Лили Иванова отдавна е свикнала да се задяват с годините и датата й на раждане. Самата тя неведнъж е признавала, че се смее на това и не се вълнува от хорските глупости.

Още повече, че за набора си, тя изглежда и се чувства невероятно добре.

Лили удивява всички със стройната си като фиданка фигура, но и най-вече с неизчерпаемата си енергия. Която сподели как и по какъв начин добива.

Оказа се, че певицата от години залага само на едно единствено “лекарство”, при това най-мощното на света според нея. И това е медът.

“Не помня от колко години медът е моят най-добър приятел. Може би са повече и от 15. Не минава ден, без да хапна мед и дори честичко прекалявам.

Но понеже друго сладко не ям, не ми се отразява на фигурата, а прави здравето ми бетон. Разбира се, най-важното е да се консумира истински мед, защото пазарът е пълен с ментета, които по-скоро вредят, отколкото да помагат”, споделя открито Лили Иванова.

Всеки ден тя започвала деня си с познатата чаша топла вода, в която може да се капнат няколко капки лимонов сок. Половин или едн час по-късно идвал ред и на меда.

Всеки ден минимум по една супена лъжица мед и не знаела какво са лекарства, камо ли антибиотици.Веднъж или два пъти в годината – пролет и есен, изпълнителката добавя към буркана мед по 100-200 грама пчелен прашец и 5-10 грама пчелно млечице (в зависимост от големината на буркана).

Разбъркват се задължително с дървена лъжица и се оставят на скрито от пряка слънчева светлина място. От тази смес се взима по лъжица сутрин и привечер, а може и само сутрин. Ако човек изяде един такъв буркан – всеки ден по лъжичка, болест няма да го лови цяла зима, убедена е певицата.

Лили Иванова обаче не пропуска да припомни и друго свое златно правило – храната й е разделена на няколко порции през деня. Като всяка от тях е с размера на дланта й.

“Винаги ставам от масата, докато съм още малко гладна. Това е закон за мен, откакто се помня. Отделен въпрос е, че до вредни храни не съм се докосвала с години. Въпрос на воля е не мисля, че е непосилно за никого. Зависи дали за вас е по-важен стомахът, или пълноценния живот”, убедена е примата. /За жената



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Проф. Рачев: Заради валежите сега през лятото няма да сме осолени като чироси
Дата: 19/04, 07:48

Народното събрание гласува увеличение на заплатите в Българската армия
Дата: 19/04, 07:45

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 19/04, 07:40

Акция "скорост" във Варна. Поставени са камери в целия град
Дата: 19/04, 07:36

Израелски дронове са атакували цели в Иран
Дата: 19/04, 07:35

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия