Вече и във Варна-модерни условия и 24ч. медицински грижи за възрастни с гледка към морето: Домът за стари хора "Черно море" предлага най-доброто!


Дата: 02/04, 15:40

С напредването на възрастта животът на човек винаги става по-труден. Единици са хората, които успяват въпреки натрупаните години да не причиняват неудобства и да не бъдат в тежест на близките си. А и това не продължава вечно...

Макар, че домът е центъра в живота на повечето българи, много често решението да се търси специализирана грижа е най-правилното. Но как да изберем правилното място, където възрастните ще получат адекватно отношение?

Задължително изискване, разбира се, са добрите битови условия. Но освен това има и друго – мястото да се ръководи от подготвени лекари, които могат да се справят с всекидневните проблеми със здравето, които хората от третата възраст изпитват.

Точно това е и голямото предимство на Дома за стари хора „Черно море“ във Варна.

Създаден е за ценителите на спокойствието, домашния уют, индивидуалния подход към изискванията на потребителите, добрата кухня и здравословния начин на хранене.

Собственици на Дом за стари хора "Черно море" са двама лекари. Това са д-р Даниел Буляшки (гръден хирург) и д-р Александар Яндрески (ортопед травматолог). Като медици с богат опит, те отлично са преценили мястото, в което да дадат подслон на възрастните домуващи. Дом „Черно море“ се намира в курортния комплекс „Чайка“, в района преди Златни пясъци, на 300 метра от морския бряг (срещу хотел „Журналист“) и на 14 км от гр. Варна. Разполага с 1 апартамент лукс и 29 двойни стаи, самостоятелен санитарен възел и тераса към всяка една от тях. Климатик, ТВ, интернет, столова, всекидневна с библиотека, кътове за табла, карти и др игри. Лекарски кабинет, стая за срещи с роднини и приятели. Домът има невероятна панорама към морския бряг.

Ценова политика на Дом „Черно море“ е съобразена, както с качеството на предлаганите услуги, така и с възможността за достъп до по-широк кръг от гости. Затова и услугите са разделени в три категории:

Дом за стари хора „ Черно море” дава възможност на своите посетители да прекарат дните си сред уникална природа, чист въздух, с много зеленина и морски климат.

Старческият дом приема хора от цяла България, непосредствена близост са градовете Варна, Добрич, Шумен, Русе, Бургас, Търговище и Разград.

С екипът в дома можете да се свържете на телефон: 070011279 и 052 580 868 или 0895549754.

Email: hospischernomore@gmail.com

адрес: гр.ВАРНА,ул.Д-р Любен Лазаров № 74,кк.Чайка

Всички необходими подробности можете да откриете на сайта на Дом „Черно море“: www.hospis-varna.bg

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



България с най-голям бюджетен излишък в ЕС
Дата: 24/04, 07:42

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 24/04, 07:40

Шофьор с 3 промила в кръвта прегази с джипа си жена в Пловдив
Дата: 24/04, 07:32

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 24/04, 07:30

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 24/04, 07:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия