Дом за стари хора "Черно море": Дните на старостта с изглед към морето, в модерни условия и адекватна здравна грижа 24часа/7дни вече и във Варна!


Дата: 03/02, 21:00

С напредването на възрастта животът на човек винаги става по-труден. Единици са хората, които успяват въпреки натрупаните години да не причиняват неудобства и да не бъдат в тежест на близките си. А и това не продължава вечно...

Макар, че домът е центъра в живота на повечето българи, много често решението да се търси специализирана грижа е най-правилното. Но как да изберем правилното място, където възрастните ще получат адекватно отношение?

Задължително изискване, разбира се, са добрите битови условия. Но освен това има и друго – мястото да се ръководи от подготвени лекари, които могат да се справят с всекидневните проблеми със здравето, които хората от третата възраст изпитват.

Точно това е и голямото предимство на Дома за стари хора „Черно море“ във Варна.

Създаден е за ценителите на спокойствието, домашния уют, индивидуалния подход към изискванията на потребителите, добрата кухня и здравословния начин на хранене.

Собственици на Дом за стари хора "Черно море" са двама лекари. Това са д-р Даниел Буляшки (гръден хирург) и д-р Александар Яндрески (ортопед травматолог). Като медици с богат опит, те отлично са преценили мястото, в което да дадат подслон на възрастните домуващи. Дом „Черно море“ се намира в курортния комплекс „Чайка“, в района преди Златни пясъци, на 300 метра от морския бряг (срещу хотел „Журналист“) и на 14 км от гр. Варна. Разполага с 1 апартамент лукс и 29 двойни стаи, самостоятелен санитарен възел и тераса към всяка една от тях. Климатик, ТВ, интернет, столова, всекидневна с библиотека, кътове за табла, карти и др игри. Лекарски кабинет, стая за срещи с роднини и приятели. Домът има невероятна панорама към морския бряг.

Ценова политика на Дом „Черно море“ е съобразена, както с качеството на предлаганите услуги, така и с възможността за достъп до по-широк кръг от гости. Затова и услугите са разделени в три категории:

Дом за стари хора „ Черно море” дава възможност на своите посетители да прекарат дните си сред уникална природа, чист въздух, с много зеленина и морски климат.

Старческият дом приема хора от цяла България, непосредствена близост са градовете Варна, Добрич, Шумен, Русе, Бургас, Търговище и Разград.

С екипът в дома можете да се свържете на телефон: 070011279 и 052 580 868 или 0895549754.

Email: hospischernomore@gmail.com

адрес: гр.ВАРНА,ул.Д-р Любен Лазаров № 74,кк.Чайка

Всички необходими подробности можете да откриете на сайта на Дом „Черно море“: www.hospis-varna.bg

*публикация

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html

КоментирайСпонсорирани връзки.


Бърни Сандърс събра $ 4 млн. за 12 часа
Дата: 21/02, 01:53

Обсъдиха мерки за ограничаване на пластмасата за еднократна употреба
Дата: 21/02, 01:25

Венецуела забрани на корабите на напускат пристанищата на страната
Дата: 21/02, 01:12

Тереза Мей приветства „напредъка“ в преговорите с Европейския съюз за Брекзит
Дата: 21/02, 00:51

21 февруари 1958 г. - Създават символа на мира
Дата: 21/02, 00:31

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2019 | Пълна версия