Емоция е да подариш шоколад в деня на влюбените - СВ.ВАЛЕНТИН


Дата: 12/02, 12:00

Chocolate Shop е специализиран магазин за швейцарски и италиански шоколади, който предлага съвкупност от топ световни брандове, майстори шоколатиери на пакетирани изделия от какао. Не случайно нашето мото е „Емоция от шоколад“ , защото нашите продукти носят мигове на щастие, радост и наслада за малки и големи.

Тук ще откриете безброй идеи, с които да подарите сладки емоции на любимите си хора. Подаръци с повод и без повод – за любим, любима, семейство и приятели, за деца, за колеги или бизнес-партньори, или просто за да кажеш „Благодаря“. Един различен подарък, изразяващ обич, уважение, признателност.

Аранжираме на място различни видове Празнични кошници с подпис Chocolate Shop. В бутика можете да избирате измежду готови  варианти  или сами да подберете любимите продукти за своята кошница, а нашият екип ще я опакова и аранжира с удоволствие за Вас. Подаръчните кутии на Chocolate Shop  са още един вариант за изискан, стилен и неповторимо вкусен шоколадов подарък, в който можете да миксирате любимите си насипни Lindt, Caffarel и Loacker, в луксозна опаковка с меко тишу и сатенена панделка. А за любителите на цветята – предлагаме ръчно направени цветя с бонбони.

 

При нас ще откриете всички видове шоколади и бонбони, класически и лимитирани серии на швейцарския гигант Lindt & Sprungli. Изобилие от насипни бонбони, които не се разпространяват в магазинната мрежа, луксозни бонбониери и шоколадови барове с любими популярни и нестандартни вкусове.

Caffarel е италиански представител, който присъства с широка гама в магазинът. Всички техни продукти са без глутен и без палмови масла, което прави вкусът им изключителен и  неповторим. Широко разнообразие от насипни бонбони , бонбониери и шоколади, а за най-малките – желирани бонбони на био-основа от естествени плодови сокове, без желатин. Caffarel залагат на най-качествено какао и най-вкусният лешник по света в своето производство, а именно – пиемонт.

А за всички любители на италианските десерти ще Ви изненадаме с изобилие от бисквитиери, вафли и шоколади с невероятни вкусове на основата на бадеми, амарети и вафлени кори с крем неаполитанер.

Според съвременните тенденции комбинацията между истински шоколад и хубаво вино е много актуална и все по-популярна. В Chocolate Shop – Магазин за шоколад се спряхме на малка бутикова изба, която да представим, гарантирайки на клиентите си качество и стил с луксозна серия български  вина, медалист в Брюксел.

Chocolate Shop – Магазин за шоколад приема поръчки за подаръчни кошници, цветя от бонбони и подаръчни кутии на място и по телефона, с възможност за доставка в гр.Варна.

Ще ни откриете на следните адреси:

CHOCOLATE SHOP GRAND MALL VARNA, ет.2

ул.Ак Андрей Сахаров 2

Тел за поръчки: +359 889 104 107

Работно време: Понеделник – Неделя от 10.00 до 21.00 ч

 

CHOCOLATE SHOP CENTER

Гр. Варна, бул.Осми Приморски полк 60 (Срещу Община Варна)

Тел за поръчки: +359 882 895 219

Работно време: Понеделник – Неделя от 8.00 до 19.00 ч

фейсбук - Chocolate Shop - Магазин за шоколад

 

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



19 април - Ден на велосипеда
Дата: 19/04, 00:20

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 19/04, 00:10

Аталанта отстрани Ливърпул на четвъртфиналите в Лига Европа
Дата: 18/04, 23:57

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 18/04, 23:40

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 18/04, 23:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия