Спипаха шофьори да карат дрогирани във Варна и областта


Дата: 11/02, 12:12

Снимка: Булфото

На 08.02. т.г., около 13,40 часа, в гр. Девня, при извършване на полицейска проверка на Форд с водач Г.М. (29 г.), местен жител, известен на МВР, е установено, че същият управлява МПС след употреба на наркотични вещества.

По случая е образувано досъдебно производство, а материалите са докладвани в Районна прокуратура – Девня. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Още три подобни случаи са регистрирани във Варна и областта през последните дни.

На 08.02. т.г., около 16:25 часа, в гр. Суворово водачът на Опел - С.М. (33 г.), местен жител, известен на МВР и осъждан, е управлява колата си след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Девня. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 08.02. около 17:00 часа, отново в гр. Девня, шофьорът на Ситроен - В.Д. (21 г.) от с. Слънчево, неизвестен на МВР, е управлява МПС след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Девня. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 08.02. т.г., около 17:10 часа, на пътя за к.к. Златни пясъци, при извършване на полицейска проверка на Ауди с водач К.И. (34 г.) от Варна, известен на МВР, е установено, че същият управлява МПС след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.
 
Разбра се също, че около 22:00 часа на 8 февруари, в гр. Провадия, е извършена полицейска проверка на А.А. (28 г.) от с. Снежина, неизвестен на МВР. Същият предава суха тревиста маса - марихуана. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районната прокуратура във Провадия. А.А. е задържан за срок до 24 часа.

Два дни по-рано около 08:50 часа, в гр. Варна, при извършване на полицейска проверка на А.А. (29 г.) от гр. Варна, известен на МВР и осъждан, е установно, че същият държи в себе си пакетче бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,11 гр.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Чави продължава като треньор на Барселона
Дата: 26/04, 01:30

Започна изграждането на временно пристанище за доставяне на хуманитарни помощи в ивицата Газа
Дата: 26/04, 01:01

Зеленски благодари на САЩ за одобрената военна помощ
Дата: 26/04, 00:35

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 26/04, 00:30

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 26/04, 00:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия