В река в Германия откриха нещо, което накара полиция, ветеринари и еколози да се чудят и маят (снимки)


Дата: 12/02, 09:162 Коментара

На повърхността на река Пеенестром в Германия са изплували хиляди риби с откъсани глави. Какво точно се е случило с тях е неизвестно, съобщават местните издания.

Инцидентът е станал в германския град Волгаст. Местните работници открили рано сутринта, че цялата повърхност на водата край брега е покрита с мъртва риба. На всички от тях главите били грубо отрязани, много от тях имали и наранявания. Версията, че рибата е попаднала във водата в резултат на произшествие в завода за преработка на риба е отпаднала.Мъртвите риби заемали пространство от 3 метра ширина и 500 метра дължина. Полицията, ветеринарите и природозащитниците били включени в разследването. Проведени са изследвания на водата и рибните трупове, но не е открито нищо неочаквано и не е станала ясна причината за странния случай.Местните власти предполагат, че рибата е могла да умре по време на изпомпвана на вода от сухия док, но това също не обяснява тежките наранявания на главата.

От полицията са заявили, че причината за инцидента е „стечение на неблагоприятни обстоятелства“, но не са огласени подробности от разследването.

Превод и редакция: Блиц
 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html

КоментирайСпонсорирани връзки.


Бърни Сандърс събра $ 4 млн. за 12 часа
Дата: 21/02, 01:53

Обсъдиха мерки за ограничаване на пластмасата за еднократна употреба
Дата: 21/02, 01:25

Венецуела забрани на корабите на напускат пристанищата на страната
Дата: 21/02, 01:12

Тереза Мей приветства „напредъка“ в преговорите с Европейския съюз за Брекзит
Дата: 21/02, 00:51

21 февруари 1958 г. - Създават символа на мира
Дата: 21/02, 00:31

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2019 | Пълна версия