Хотел "Елеганс" в центъра на Варна - правилният избор за вашето бизнес пътуване или почивка през пролетта


Дата: 08/03, 12:07

Когато ни се наложи да отседнем в хотел, изборът ни се води от няколко основни изисквания. Да е уютен, да ни е осигурено всичко и най-вече - да е на удобна локация, близка до повечето важни места в града. Всичко това предлага хотел "Елеганс" във Варна.

Той се намира само на няколко крачки от ЖП-гарата, на 200-300 метра от центъра и ключовите институции, на същата близост до морето и обновената Морска гара, където в топлите пролетни месеци можете да посетите прекрасни ресторанти за хранене и страхотни нощни заведения.

Отсядайки в "Елеганс" ще се насладите на комфорт, всякакви удобства и прекрасно обслужване. Хотелът се намира на тиха уличка и разполага с централен климатик, Wi-Fi, LAN интернет със скорост 80 мегабайта във всяка една точка, което ще улесни комуникацията Ви.

Стаите са просторни и всяка от тях разполага с телевизор, хладилник, вана, сейф за ценности и кана за кафе и чай. За вашия пълен релакс пък в апартаментите има сауна, от която да се възползвате срещу допълнително заплащане.

Денят ви ще започне по прекрасен начин от сутринта, когато можете да се насладите на запазената марка на "Елеганс" - уникалните мъфини и кексове "Елеганца", които са направени по оригинална домашна италианска рецепта.

Те могат да се съчетаят с ароматно кафе Spetema, тъй като хотелът разполага с цялата му гама продукти. На вечеря пък можете да изпиете чаша ароматно вино.

Хотел "Елеганс" се намира в близост до много административни и бизнес сгради, митнически агенции, важни културни обекти, сред които Римските терми и Археологическия музей, намиращи се на няколко крачки, казина, игрални зали и заведения от всякакъв тип - кафенета, ресторанти, механи, клубове и дискотеки.

Престоят в хотела е на изгодни и достъпни цени, а позитивните коментари и оценки от клиентите са гаранция за предлаганите услуги. Свържете се с нас по телефона и ние ще ви предложим добри оферти и отстъпки при дълготраен престой. "Елеганс" организира сватби, ергенски и момински партита, както и оказва съдействие за такси, екскурзии, трансфери, рентакар и др.

За контакти:
Адрес: Варна, ул. "Габрово" 24
Телефон за резервации: 0878 767449
Хотел "Елеганс" във фейсбук
Email: hotel@elegance-varna.com
www.elegance-varna.com

* реклама
 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



23-годишен германец отмъкна близо 84 кг люти чушки
Дата: 24/04, 17:11

Математик: София е равнинен град и е скандално, че караме толкова малко колелета
Дата: 24/04, 17:011 Коментар

Архитект: Живеем в сапунка, в която политиците отблъскват хората с постоянни скандали
Дата: 24/04, 16:53

Симеон Колев: Преднината на ГЕРБ не ме изненадва. За последните 4 години няма един километър построена магистрала
Дата: 24/04, 16:471 Коментар

Обрат: Стоичков каза дали има внук
Дата: 24/04, 16:44

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия