Седмичен хороскоп: 18 до 24 март


Дата: 14/03, 22:57

За жената

За Овните седмицата е категорична, а Телците се задъхват от ядове. Близнаците са амбициозни и войнствени, а за Раците периодът е динамичен. Лъвовете са на прага на етап на очаквано възстановяване. За Девите са характерни успехи и изразителна дейност, а Везните са сполучливи. Скорпионитеда се владеят. И за Стрелците етапът е сложен, но се справят, а Козирозите са доста активни и не по-малко заети.

Напрежението и проблемите са характерни и за Водолеите, а Рибите да са организирани и да действат по-точно.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Успешна седмица

            Многопосочни на развитие ще са събитията около вас. Предстоящото седемдневие ще е интензивен период за осъществяването на планираните цели и привеждането в ред на интересуващи ви въпроси. Ще действате по делата си с присъщата ви строгост, а някои дори ще се престараят и неочаквано ще усложнят обстоятелствата. Принципно казано седмицата обещава реализация на целите ви. В петък ще ви липсва активност, следващите дни до сряда включително ще са успешни. Повече напрежение ви носи само четвъртък.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Ярки делови проблеми

            Симпатиите, на които ще се радвате ще ви импулсират да показвате най-доброто от себе си, за да радвате с постиженията си околните. В личен план Телците се чувстват стабилни, но желаното развитие в делово отношение не е налице. Деловата  ситуация предизвиква големи затруднения, защото движението ù наистина се превръща в маркиращо, с тенденция съвсем да спре. Ако възнамерявате да се  докажете, следва да действате незабавно! Всички дни през седмичния период ще са доста напрегнати. Ако успеете да намерите надежден спонсор, вероятността да се възстановите ще се възроди.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Амбициозни и войнствени

            Дайте простор на въображението и творческата си насоченост. За реализиране на намеренията си Близнаците ще положат значителни усилия. Ще се сблъскате с доста трудности, които в повечето случаи се свеждат до удари от страна на противниците, към чиито действия едва ли ще останете безмълвни и равнодушни. Разгръщайки се в този ритъм, събитията често биха могли да се окажат извън контрол. В петък и през уикенда - сполука и нерви. Понеделник и сряда са сполучливи, а вторник и четвъртък ще са напрегнати и нервни.    

 

Седмичен хороскоп РАК 

Напрегнат период

            Укротете амбициите си час по-скоро да видите резултатите от труда си. Позициите на Раците – особено тези в деловата сфера са стабилни и печеливши, но това определение трудно може да се приеме като аргумент за спокоен седмичен период. Макар и успешна, седмицата ще е изпълнена с много напрежение, предизвикано от борби с противници. Последните често ще си служат с клевети, лъжи и  измами. Петък носи промени, а уикендът е напрегнат. Делничните дни се характеризират с лесно извоюван успех по целите.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

В етап на бавно възстановяване

            Седмицата ще е богата на професионални, лични и обществени изяви. При Лъвовете се отчита известна нестабилност сега, която се основава както на настоящите ви обществени позиции, така и на вътрешни характеристики, говорещи предимно за припряност, която е плод на неточни преценки. В противовес на тази външна картина може да се изтъкне един значим факт. Това е бързо завладяващото ви душевно равновесие. Петък е тежък, а уикендът – успешен. В понеделник лъжи, а във вторник промени, следващите дни са напрегнати.  

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Изразителна активност и успехи

            Подготвени сте и в добра кондиция, за да започнете свой проект или друго важно за вас начинание. Периодът ясно говори за изразителна активност относно бизнеса и  служебните дела, контактите в обществените среди и сферите, свързани с интересите и стремежите ви. При някои от Девите не е изключено да възникнат партньорски противоречия, но те едва ли ще създадат проблеми, защото своевременно ще ги овладеете. Петък ще е много тежък и напрегнат, а събота е спокойна. Неделя, понеделник и вторник са успешни. В сряда успех и нерви, а четвъртък е ползотворен.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Успешни действия

Освободете се от емоциите, които ви владеят и насочете мисълта си в нужната посока. Разполагате с достатъчно късмет през седмицата, който ще ви подкрепя в начинанията. Напрежението ще е по-високо при разрешаването на въпроси от финансово естество. Това е валидно и при осъществяването на печалби в сферите на бизнеса, където освен че конкуренцията е много остра, често се действа неправомерно и с измами. Петък ще е тежък, а уикендът носи успех. Делниците до сряда включително са хубави и успешни, а четвъртък говори за удар от противник.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 

 Владейте нервите

            Ежедневието ви ще е изпъстрено с преживявания, сред които ще има и нервни сътресения. Седемдневният етап ще премине в условията на повишена нервност за Скорпионите. Прогнозата е особено валидна за онези от зодията, които не са в годишна ваканция, а продължават да са служебно и делово ангажирани. Владейте се и избягвайте конфликтите, защото ще последват доста неприятни ситуации, ефектът от които ще е негативен. Петък и събота са слаби. Неделя носи промени, а понеделник и сряда – нерви. Вторник и четвъртък са сполучливи.  

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Напрегнат, но плодотворен етап

            Обхванати сте от желание за промяна. Като развитие и възможности за социален напредък, предстоящото седемдневие никак не е лошо, но напрежението няма да отмине никого от представителите на зодията, особено от гледна точка на осъществяване на вече проектирани в близкото минало цели. , а за мнозина и в домашните взаимоотношения. Петък е неприятен. В събота сте активни и нервни, а неделя е успешна. Понеделник и сряда ще са много напрегнати, а вторник и четвъртък ще ви радват със сполука.      

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Ярка активност и много напрежение

          Наред с рутинните задължения ще имате и предизвикателства, помагащи ви най-вече да откриете нови таланти у себе си. Активността на Козирозите ще е насочена към разговори и контакти с хора от социалните среди, за достигане до споразумение относно реализация на проекти, засягащи бъдещите им планове. В този смисъл периодът може да се превърне в обнадеждаващо начало за ентусиазирани действия в съответното направление. Благоприятен, печеливш петък, нервна събота и успешна неделя. Понеделник е много нервен. Вторник е положителен, сряда е също нервна. Четвъртък ще бъде успешен.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Напрежение и проблеми

            Променете метода си на работа за да ви носи желаните резултати. През новият седмичен период не липсват условия за реализация на целите, но за мнозина Водолеи ще е трудно да осъществят намеренията си по устройващ ги начин. На основата на отминали ситуации, при които някой е бил ощетен от вас, ще възникне мощно противоборство. Тази реакция ще предизвика доста неприятности и проблеми. В петък действате успешно, а уикендът и понеделник са нервни.  От следващите дни само вторник е успешен. Другите са нервни и проблемни.  

 

РИБИ 

При повече организация преодолявате трудностите

Добре обмисляните ви проекти вече започват да се реализират. С търпение и правилен подход ще успеете да постигнете замисленото. Етапът ще затрудни Рибите в делово отношение. Някои от зодията не са достатъчно организирани и мобилизирани, което ще се изрази под формата на откровен мързел. На други е свойствена значителната емоционалност, чиито негативни тонове ще намерят ярък израз в отношенията с колегите в службата или в средите на бизнеса. Първите четири дни от периода са доста нервни. Във вторник се мобилизирайте. В сряда трудностите намаляват, а четвъртък е успешен.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 28/03, 18:40

Ники Кънчев издаде голяма тайна за “Стани богат”
Дата: 28/03, 18:35

Хванаха въоръжен до зъби в Ямболско
Дата: 28/03, 18:15

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 28/03, 18:10

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 28/03, 18:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия