32-годишен затворник отива на съд за грабеж на златни обеци, телефон и дебитна карта


Дата: 18/03, 11:35

С обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна на съд е предаден 32-годишен крадец, който в момента се намира във Варненския затвор. Той ще отговаря за грабеж, при който отнел със сила  златните обици и дамската чанта на пострадалата с мобилен телефон и дебитна карта, от която изтеглил 400 лева. Това съобщиха от Апелативната прокуратура в морския град.

На 8 септември миналата година пострадалата от грабежа жена и нейният приятел се засекли в игрална зала в кв. „Владиславово“ с подсъдимия.  Той дължал пари на приятеля, който използвал срещата в игралната зала да си ги поиска. 

Подсъдимият забелязал, че жената носи големи златни обици и решил да я ограби. Васил проследил жената и когато тя стигнала до контейнери за смет близо до блока, в който живеела, изскочил, хванал с ръце обиците й и ги издърпал от ушите й.

След това съборил жената на земята и издърпал със сила дамската чанта от ръцете й. После се отдалечил от мястото на грабежа и видял, че в чантата има дебитна карта със записан ПИН-код, мобилен телефон, ключове и  портмоне със 70 лева. От картата, с помощта на познат, грабителят изтеглил общо 400 лева. По-късно въпросният познат помогнал за разкриването на грабежа. 

Подсъдимият за извършеното престъпление се намира във варненския затвор. Очаква се делото срещу него да бъде насрочено за разглеждане във Варненския окръжен съд.  Той не е възстановил до момента нанесените щети от грабежа в размер на 491 лева и още 400 лева, които са били изтеглени от дебитната карта на ограбената жена.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Мафиот притесни атрактивна дама в "Стани богат"
Дата: 25/04, 19:34

Хороскоп за 26 април петък: Да си стои вкъщи зодия
Дата: 25/04, 19:30

Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк
Дата: 25/04, 19:20

Очаква ни дъжд в следващата седмица
Дата: 25/04, 19:09

Челна катастрофа на Подбалканския път, има много пострадали
Дата: 25/04, 18:54

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия