Един от най-добрите пластични хирурзи в Турция, проф. д-р Йозмен ще проведе безплатни консултации на български пациенти във Варна


Дата: 17/04, 12:07

Топ специалиста от Турция по пластична, реконструктивна и естетична хирургия проф. д-р Йозмен е известен сред българките с безпогрешната си и прецизна работа. Зад гърба си той има голям брой оперирани сънароднички. Поради добрата му работа и множеството запитвания от наши пациенти за консултации с него, той ще ни гостува по покана на нашият управител Звезделина Лютфи. Посещението му ще се случи в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината. Проф. д-р Йозмен ще проведе безплатни консултации във Варна на 02 май 2019 г.

Консултациите с проф. д-р Йозмен са подходящи за пациенти, които се интересуват от лечение в чужбина, в частност Турция или имат нужда от второ мнение.

Основни направления в които работи проф. д-р Селахатин Йозмен са:

Кой е проф. д-р Селахатин Йозмен?

Роден през 1971 г. в Кизилтепе, проф. д-р Селахатин Йозмен, завършва трети по успех факултета по медицина към Университет “Хаджеттепе” през 1995 г. През 2002 г. завършва своята специализация във факултета по медицина на Университета “Гази” в катедрата по пластична хирургия.

Отличия

Между 2002-2003 г. получава TUBITAK субсидия от Съвета по научни и технологични изследвания на Турция, и работи към Клинична фондация в катедра по пластична хирургия в Кливланд, Охайо, САЩ. Там развива своя капацитет в областта на съвременната микрохирургия, стволовите клетки, трансплантациите на лице и крайници, исхемично-реперфузионните увреждания и върху количественото сензорно-невронно изследване на пациентите с диабет.

Проф. д-р Селахатин Йозмен има 6 международни награди от проучвания, в които участва. Печели награда за млади учени EURAPS и работи в Sahlgrenska Akademin – Катедра по пластична хирургия в Гьотеборг, Швеция, в областта на лицево-черепната хирургия. През 2007 г. печели първа награда на САЩ PSEF в областта на научните изследвания. Същата година д-р Йозмен получава сертификат ICW, Германия. Д-р Йозмен притежава още 8 международни и 12 национални награди.

Постижения

Автор е и съавтор на повече от 80 международни доклада и 84 международни презентации. Участва в общо 41 национални доклада и 220 национални презентации.
Автор е и съавтор на 4 глави в международни книги и 2 глави в национални. Редактор е на две преведени книги („Mastering Rinoplasty“ и „Publishing and Presenting Clinical Research“).

През март 2012 г. той ръководи екипа, който извършва третата лицева трансплантация в Турция (Първа 3D и първа трансплантация на лице от жена на жена в Турция) в университета „Гази“. Той е член и на Съвета за комбинирани трансплантации на тъкани на Министерството на здравеопазването. Получава званието асистент през 2004 г., доцент през 2007 г. и професор през 2013 г. в университета „Гази“.

Професор д-р Йозмен работи от 2014 г. насам към VKV American Hospital & Medical School, Коч университет, Истанбул, Турция в отделението по пластична хирургия като професор по пластична хирургия.

Всички български пациенти, които желаят да се възползват от възможността за безплатни консултации с проф. д-р Йозмен във Варна на 02 май 2019 г., трябва да си запишат предварително час на телефоните на здравен информационен център Медикъл Караджъ: +359 878 500 730.

 

*реклама

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Официално: Прокуратурата в Москва атакува Алла Пугачова
Дата: 29/03, 15:19

Мъж загина при трудова злополука в Симитли
Дата: 29/03, 15:18

Напълни се плажът във Варна
Дата: 29/03, 15:021 Коментар

Антъни Блинкен поздрави България за годишнината от членството в НАТО
Дата: 29/03, 15:01

Не е слух, казвам за кой работеше Мартин Нотариуса, обяви Гешев пред Бенатова и Шикерова
Дата: 29/03, 14:56

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия