Успешно инвитро благодарение на топ специалиста доц. Сабри Джавкайтар и прилаганите от него два нови теста EMMA и ALICE.


Дата: 17/04, 12:10

На 03 и 04 май 2019 г. в България ще гостува доц. Сабри Джавкайтар – един от топ специалистите на Здравна група „Бахчеджи“ (Bahçeci), известна с високата си успеваемост при инвитро процедури. Освен опита и авторитета на една от водещите клиники за инвитро оплождане в света, доц. Джавкайтар ще предостави на българските пациенти и информация за два съвсем нови теста, които повишават допълнително успеваемостта на инвитро процедурите, особено при двойки с повтарящи се неуспешни опити и спонтанни аборти. Те се прилагат в клиника „Бахчеджи“ отскоро и за първи път в Турция.

Доц. Сабри Джавкайтар ще консултира безплатно двойки с репродуктивни проблеми в София по покана на управителя на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ - Звезделина Лютфи. Гостуването на доц. Джавкайтар ще се проведе в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи в медицината.

Нова ера в инвитро оплождането – тестовете EMMA и ALICE

Доскоро маточната среда се смяташе за напълно стерилна, но се установи, че в нея има микроорганизми. Някои от тях са полезни и позволяват да настъпи бременност, както и тя да продължи по здравословен начин. В матката има наличие на микроби, които наричаме лактобацили и които улесняват формирането и поддържането на бременността.

По едно бебе на всеки 2.5 часа

Здравна група „Бахчеджи“ обединява 12 клиники в 7 държави и е основана от един от пионерите на инвитро оплождането в Турция – проф. д-р Мустафа Бахчеджи. Всяка от клиниките отбелязва успех при репродуктивните процедури над средното за Европа, като постига впечатляващи резултати дори и при тежките случаи на безплодие. Работещите в „Бахчеджи“ над 400 специалисти обичат да казват, че са част от най-голямото семейство в Турция с над 50 000 бебета, в което на всеки 2 часа и половина се ражда един нов живот. За това допринася и бързото въвеждане на най-иновативните методи в тази скоростно развиваща се сфера, които позволяват все по-висока успеваемост дори и при двойки, за които до скоро се смяташе, че нямат шанс за бебе. За това допринасят генетичният скрининг, комплексният хромозомен скрининг, измерването на ендометриалната възприемчивост ERA и новите решения за увеличаване на вероятността за забременяване (MicroFilter-Fertile Ultimate, MitoScore и изображения на забавен кадър).

Повече за Здравна група „Бахчеджи“, може да прочетете тук: https://www.medikara.bg/kplus_page/bahceci-health-group

Всички български двойки, които се интересуват от инвитро оплождане в Турция, могат да се консултират безплатно с доц. д-р Сабри Джавкайтар на 03 и 04 май 2019г., като си запишат предварително час на телефоните на здравен информационен център Медикъл Караджъ: 0879 977 401 или 0879 977 402.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html

КоментирайСпонсорирани връзки.


Бурята във Варненско: Осем дървета са паднали на различни места в региона
Дата: 20/06, 19:01

Намериха мъртъв мъж на работното му място в Кубрат
Дата: 20/06, 18:58

Кметът на Костенец остава в ареста
Дата: 20/06, 18:47

Петима арестувани от клана Дренчовците при спецакцията срещу лихварите в Берковица
Дата: 20/06, 18:33

Mediapool: Преминаването на "Турски поток" остана "на трупчета", КЗК трябва да реши
Дата: 20/06, 18:32

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2019 | Пълна версия