Гордост! Българин част от екипа на "Цар Лъв"


Дата: 15/04, 13:58

Боян Георгиев работи по него като технически директор осветление в студио MPC (The Moving Picture Company). Той се е трудил над продукцията в лондонското студио почти година - от миналия април досега.

Като първокласник е първата му среща с филма “Цар Лъв”, която го вдъхновява да се развива напред, разказва Боян пред Haskovo.live.

Боян завършва първо СУ “Любен Каравелов” в Димитровград, а през 2014 година и ПМГ “Иван Вазов”. След това продължава обучението си в Университета на Хартфордшир ( University of Hertfordshire), където се дипломира в 3D Компютърна анимация. Завършва курса по анимация с отлична диплома бакалавър на изкуствата през 2017 г.

Екипът на “Цар Лъв” се свързва с него през януари 2018 г. за работа около година.

След 1994 г. ще видим отново затрогващата анимация „Цар Лъв“ на голям екран, но този път като фотореалистичен компютърно-анимиран римейк, под режисурата на американския актьор и режисьор Джон Фавро. Една от перлите сред класиките на Disney ще бъде представенa максимално реалистично, а музиката ще е дело на емблематичния композитор Ханс Цимер. Премиерата на новия „Цар Лъв“ ще бъде на 19 юли.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.htmlКоментирайСпонсорирани връзки.


Сигнал от екоорганизации: Багер е унищожил дюни в Камчия
Дата: 20/06, 18:191 Коментар

Борисов: Цветанов ми липсва. Той ми беше семейството
Дата: 20/06, 18:19

4-годишно дете, оставено без надзор, се удави в басейн
Дата: 20/06, 18:17

Порой наводни улиците на Добрич (ВИДЕО)
Дата: 20/06, 18:021 Коментар

Кирил Ананиев разпореди проверка по случая с починалото 6-годишно момиченце
Дата: 20/06, 17:59

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2019 | Пълна версия