Ако искате винаги да сте красиви, изборът е един - Лазерна естетика EGO на д-р Монева във Варнa!


Дата: 14/05, 12:55

Искате да сте винаги красиви, свежи и заредени с енергия? Това се постига бързо, лесно и ефективно, стига да направите верния избор и за вас да се погрижат висококвалифицираният специалист д-р Монева и подбрания от нея екип в EGO център за лазерна естетика и дерматология.  

Нещо много важно! Утвърденият и предпочитан от варненци и гостите на града център вече е с нов адрес и занапред може да го посещавате, както и да си записвате предварителни часове на ул. „Битоля”№ 15 във Варна.

EGO център за лазерна естетика и дерматология разполага с модерна лазерна апаратура и използва уникални и безопасни методи за превенция на стареенето и разрешаване на сериозни дерматологични проблеми на кожата.

Приоритет в работата тук е качеството и специалистите знаят как да го реализират. В уютна атмосфера клиентите получават професионални и качествени услуги, като им се гарантира и запазване на тяхната конфиденциалност. EGO център за лазерна естетика и дерматология е запазена марка на пазара, благодарение на знанията, уменията и подхода на неговия създател д-р Монева.

Доказан специалист по кожни и венерически болести, естетична медицина и лазерна дерматохирургия, с богат клиничен опит в диагностиката, терапията и превенцията на кожните и венерически болести.

Гаранция за високото съвременно ниво на лечение на д-р Монева са непрекъснатите й специализации, както и практически и теоретически курсове, подплатени с дипломи и серификати. Тя има и дългогодишен опит в използването на различни лазерни системи.„Лазерът може да се използва за лечението както при възрастни, така и при деца. Лечението е бързо, ефективно, почти безкръвно и зарастването на раните е без усложнения и белег. Използвам най-модерната CO2 фракционна технология, чрез която се премахват белези от акне, оперативни, неоперативни белези и стрии.”, казва д-р Монева.

Специалистът уточнява, че тази технология се използва и за лазерно подмладяване на кожата на лицето, при която почти не се нарушава ежедневния ритъм на пациента.

С особено внимание д-р Монева следи и всички новости в естетичната медицина, свързани с поставянето на дермални филъри, ботулинов токсин, мезотерапия и микронидлинг с цел успешното им прилагане.

„Имам  също богат опит и в лазерната епилация, като проучвам всички възможности за обезболяване на процедурата и постигане на максимален резултат. Подхождам с разбиране и внимание към всеки пациент, и се старая да направя престоя му в лазерен център '' ЕGО'' спокоен, резултатен и успешен.”, допълва д-р Монева.

--

За контакти:

Адрес: гр. Варна, ул. „Битоля” №15

 

Работно време: понеделник до петък, от 9,00 до 18,00 часа

 

Тел. за контакт: 0887 246 009, 052 804 949
 

Електронен адрес: office@ego-estetic.com

 

Фейсбук: Лазерна естетика и дерматология EGO

 

Сайтwww.ego-estetic.com

 

 

* публикация

 

 

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК - https://petel.bg/registration.html

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.


Европейският отговор на GPS е отново на линия
Дата: 19/07, 03:00

Чували ли сте за автомобили с пет колела?
Дата: 19/07, 02:351 Коментар

AFP: САЩ потвърдиха, че изключват Турция от програмата за F-35 заради руските С-400
Дата: 19/07, 02:07

6 трика, с които загадъчно да се разголите в жегите, без да евтинеете
Дата: 19/07, 01:351 Коментар

19 юли 1975 г. - „Аполо“ и „Союз“ се разделят
Дата: 19/07, 00:371 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2019 | Пълна версия