Ако искате винаги да сте красиви, изборът е един - Лазерна естетика EGO на д-р Монева във Варнa!


Дата: 14/05, 12:55

Искате да сте винаги красиви, свежи и заредени с енергия? Това се постига бързо, лесно и ефективно, стига да направите верния избор и за вас да се погрижат висококвалифицираният специалист д-р Монева и подбрания от нея екип в EGO център за лазерна естетика и дерматология.  

Нещо много важно! Утвърденият и предпочитан от варненци и гостите на града център вече е с нов адрес и занапред може да го посещавате, както и да си записвате предварителни часове на ул. „Битоля”№ 15 във Варна.

EGO център за лазерна естетика и дерматология разполага с модерна лазерна апаратура и използва уникални и безопасни методи за превенция на стареенето и разрешаване на сериозни дерматологични проблеми на кожата.

Приоритет в работата тук е качеството и специалистите знаят как да го реализират. В уютна атмосфера клиентите получават професионални и качествени услуги, като им се гарантира и запазване на тяхната конфиденциалност. 



EGO център за лазерна естетика и дерматология е запазена марка на пазара, благодарение на знанията, уменията и подхода на неговия създател д-р Монева.

Доказан специалист по кожни и венерически болести, естетична медицина и лазерна дерматохирургия, с богат клиничен опит в диагностиката, терапията и превенцията на кожните и венерически болести.

Гаранция за високото съвременно ниво на лечение на д-р Монева са непрекъснатите й специализации, както и практически и теоретически курсове, подплатени с дипломи и серификати. Тя има и дългогодишен опит в използването на различни лазерни системи.



„Лазерът може да се използва за лечението както при възрастни, така и при деца. Лечението е бързо, ефективно, почти безкръвно и зарастването на раните е без усложнения и белег. Използвам най-модерната CO2 фракционна технология, чрез която се премахват белези от акне, оперативни, неоперативни белези и стрии.”, казва д-р Монева.

Специалистът уточнява, че тази технология се използва и за лазерно подмладяване на кожата на лицето, при която почти не се нарушава ежедневния ритъм на пациента.

С особено внимание д-р Монева следи и всички новости в естетичната медицина, свързани с поставянето на дермални филъри, ботулинов токсин, мезотерапия и микронидлинг с цел успешното им прилагане.

„Имам  също богат опит и в лазерната епилация, като проучвам всички възможности за обезболяване на процедурата и постигане на максимален резултат. Подхождам с разбиране и внимание към всеки пациент, и се старая да направя престоя му в лазерен център '' ЕGО'' спокоен, резултатен и успешен.”, допълва д-р Монева.

--

За контакти:

Адрес: гр. Варна, ул. „Битоля” №15

 

Работно време: понеделник до петък, от 9,00 до 18,00 часа

 

Тел. за контакт: 0887 246 009, 052 804 949
 

Електронен адрес: office@ego-estetic.com

 

Фейсбук: Лазерна естетика и дерматология EGO

 

Сайтwww.ego-estetic.com

 

 

* публикация

 

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В Карловско предупредиха населението за възможни наводнения
Дата: 18/04, 05:00

Препатили сънародници отърваха болницата
Дата: 18/04, 04:50

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 18/04, 04:50

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 18/04, 04:20

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 18/04, 04:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия