Ако искате винаги да сте красиви, изборът е един - Лазерна естетика EGO на д-р Монева във Варнa!


Дата: 14/05, 12:55

Искате да сте винаги красиви, свежи и заредени с енергия? Това се постига бързо, лесно и ефективно, стига да направите верния избор и за вас да се погрижат висококвалифицираният специалист д-р Монева и подбрания от нея екип в EGO център за лазерна естетика и дерматология.  

Нещо много важно! Утвърденият и предпочитан от варненци и гостите на града център вече е с нов адрес и занапред може да го посещавате, както и да си записвате предварителни часове на ул. „Битоля”№ 15 във Варна.

EGO център за лазерна естетика и дерматология разполага с модерна лазерна апаратура и използва уникални и безопасни методи за превенция на стареенето и разрешаване на сериозни дерматологични проблеми на кожата.

Приоритет в работата тук е качеството и специалистите знаят как да го реализират. В уютна атмосфера клиентите получават професионални и качествени услуги, като им се гарантира и запазване на тяхната конфиденциалност. EGO център за лазерна естетика и дерматология е запазена марка на пазара, благодарение на знанията, уменията и подхода на неговия създател д-р Монева.

Доказан специалист по кожни и венерически болести, естетична медицина и лазерна дерматохирургия, с богат клиничен опит в диагностиката, терапията и превенцията на кожните и венерически болести.

Гаранция за високото съвременно ниво на лечение на д-р Монева са непрекъснатите й специализации, както и практически и теоретически курсове, подплатени с дипломи и серификати. Тя има и дългогодишен опит в използването на различни лазерни системи.„Лазерът може да се използва за лечението както при възрастни, така и при деца. Лечението е бързо, ефективно, почти безкръвно и зарастването на раните е без усложнения и белег. Използвам най-модерната CO2 фракционна технология, чрез която се премахват белези от акне, оперативни, неоперативни белези и стрии.”, казва д-р Монева.

Специалистът уточнява, че тази технология се използва и за лазерно подмладяване на кожата на лицето, при която почти не се нарушава ежедневния ритъм на пациента.

С особено внимание д-р Монева следи и всички новости в естетичната медицина, свързани с поставянето на дермални филъри, ботулинов токсин, мезотерапия и микронидлинг с цел успешното им прилагане.

„Имам  също богат опит и в лазерната епилация, като проучвам всички възможности за обезболяване на процедурата и постигане на максимален резултат. Подхождам с разбиране и внимание към всеки пациент, и се старая да направя престоя му в лазерен център '' ЕGО'' спокоен, резултатен и успешен.”, допълва д-р Монева.

--

За контакти:

Адрес: гр. Варна, ул. „Битоля” №15

 

Работно време: понеделник до петък, от 9,00 до 18,00 часа

 

Тел. за контакт: 0887 246 009, 052 804 949
 

Електронен адрес: office@ego-estetic.com

 

Фейсбук: Лазерна естетика и дерматология EGO

 

Сайтwww.ego-estetic.com

 

 

* публикация

 

 

 

 "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Захариева: Очаквам до 15 юни да се възстанови свободното придвижване в Европа
Дата: 29/05, 17:14

Лихвите по потребителските кредити тръгнаха нагоре
Дата: 29/05, 17:06

СГП: Обвиненият в убийството на Милен Цветков си е в ареста. Фалшива новина е, че е пуснат
Дата: 29/05, 17:03

Meteo Balkans пусна снимки от Ловеч: Прилича на сняг, но е градушка
Дата: 29/05, 16:46

На живо протестите в Минесота ескалират
Дата: 29/05, 16:44

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия