Фея 63: Екипът, който се грижи за най-важния храм на варненци - "Св. Успение Богородично"


Дата: 07/06, 12:45

Казват, че късметът е чиста случайност. Тази история също започва така - със щастлива случайност, която води до поредица от събития, а крайния им резултат стопля сърцата на хиляди вярващи варненци месец след месец и година след година.  

Всичко започва преди две години, когато отец Димитър от варненския Катедрален храм решава да повери почистването на "Св. Успение Богородично" в ръцете на професионалисти. Оказва се обаче, че задачата никак не е лека и не всеки би се заел с изпълнението й, тъй като е много отговорна. Отецът звъни на една, на втора фирма, но нещата не се получават. Никой не иска да поеме ангажимента.

"Тогава отец Димитър се свърза с нас и от този момент работим заедно и с удоволствие", коментира шефът на "Фея 63" - Варна Ева Николова. Нейният екип поема отговорността за храма и вече две години се грижи Катедралата да е чиста и приветлива за всеки голям празник. 

"Наистина ангажиментът не е лек. Прозорците, иконостасите, дървените елементи - всичко е на високо и изисква умения и внимание. Ние обаче обичаме предизвикателствата", коментира Николова. И посочва, че тази година за почистването на храма по случай Възкресение се е погрижил мобилен екип на "Фея 63" - Варна, който е работил за освежаването му в продължение на два дни. "В крайна сметка всяко усилие си заслужава - доволни сме и ние от свършената работа, и църковните служители, а мисля, че и самите вярващи и посетители на Катедралата", споделя тя.

Всъщност височинното почистване на църквата не е първото подобно предизвикателство пред "Фея 63" - Варна. С годините проектите пред фирмата стават все по-мащабни и сложни. Ето защо тя прави сериозни инвестиции не само в развитието на служителите си, но и в закупуването на специфична техника, която да отговори на нуждите на пазара и клиентите. В листата на "Фея 63" - Варна фигурират големи обекти като хотел "Хелиос бийч" в Обзор, УниКредит Булбанк, Казино Блак сий и много други. 

"Всеки клиент е добре дошъл при нас и не го казвам просто така. За нас няма никакво значение малък или голям е обектът, всеки клиент е важен и заслужава нужното внимание. Работата ни е всеки един от тях да получи качествена услуга и индивидуално отношение, защото така се печели доверие и се прави честен бизнес. Целта ни е да намерим оптималното решение за всеки конкретен случай. И ние реално разполагаме с конкретни решения за всеки проблем, свързан с хигиената, дезинфекцията, поддържането и защитата на съвременните покрития в цялото им разнообразие и особености", коментира Николова. Ето защо сред клиентите на "Фея 63" - Варна има огромно разнообразие - от големи хотели, през обществени организации, до частните домакинства, в които хората имат нужда от помощ у дома.

За контакти:

feia63-pochistvane.com

https://www.facebook.com/pg/Pochistvane.Varna.Feya/posts/?ref=page_internal

*Реклама

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 29/03, 09:10

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 09:10

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 09:10

Радев ще участва в конференция, посветена на 20-годишнината от присъединяването на България към НАТО
Дата: 29/03, 09:061 Коментар

Връщат броячите на светофарите за зелена светлина
Дата: 29/03, 08:59

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия