Малкият Стели от Варна се нуждае от средства за възстановяване след операция


Дата: 15/05, 14:11

Снимка фейсбук

Малкият боец Стели от Варна претърпя успешна операция в болница Медикъл Парк, в турския град Измит, съобщиха за Varna24.bg неговите родители.

 

Момченцето обаче се нуждае от още средства за рехабилитазия и възстановяване. Ето какво сподели неговата майка за медията ни:

"Както знете вече Стели е успешно опериран. След три седмици трябва да се върнем в Турция за консултативен прегледи при трима лекари, включително и рехабилитатор за да назначи рехабилитации на Стели, които ще се правят там в Турция. За този период ние трябва да съберем сумата между 10 и 15 000 лв. След рехабилитациите, гръдният ни хирург ще каже след колко време ще се махне импланта. След 3-4 месеца или след половин година, все още не е ясно. За всичко това ще се заплаща, но тогава ще имаме повече време да отреагираме. А сега нямаме. Затова призовавам хората с добри сърца, ако може помогнете ни!", сподели Силвия Емилова. 

Както  Varna24.bg съобщи  Стелиян Стоянов Стоянов на 3 годинки от Варна. От раждането е с деформация на гръдния кош. На 1,3 г. детски специалисти кардиолог и ортопед поставят диагнозата Pectus excavatum "тежка деформация на гръден кош тип обущарски гърди в 3-4 степен. Преди операцията в Турция  състоянието му беше нестабилно с хоринзонтално разположение на сърцето, пристъпи и затруднено дишане. Поради бързото увеличение на деформацията сърцето му беше на милиметри от притискане и беше въпрос на време да се стигне до сърдечна недостатъчност. Затова беше назначена операция, на която ме беше поставен имплант между сърцето и гръдния кош.На всеки две години имплантът ще се сменя до пълното възстановяване на детенцето. 

Повече информация за състоянието на Стели можете да получите от групата "С любов от сърце за Стели!

Дарителска сметка в лева

IBAN BG86STSA93000025570070

Банка ДСК

Титуляр Стелиян Стоянов Стоянов

Гр.Варна 

НЕКА ПОМОГНЕМ!



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ректората на Софийския университет се нуждае от спешен ремонт
Дата: 19/04, 05:00

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 19/04, 04:30

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 04:00

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 04:00

Облаци и по-ниски температури и в петък
Дата: 19/04, 04:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия