Полезна функция отново е достъпна за потребителите на Facebook


Дата: 16/05, 03:00

digital.bg

Facebook официално потвърдиха, че ще върнат обратно полезна функция, която създаде големи проблеми на компанията. Това се случи през есента на миналата година, когато жертва на хакери станаха повече от 50 млн. потребителски акаунта. Въпреки това от Facebook не са се отказали от "View As Public" инструмента, който отново ще можем да използваме в своите профили. Активирането на функцията позволява да видите как изглежда акаунта ви за хората, които не са ви приятели в социалната мрежа.

Всеки от нас също така ще може лесно да извършва промени в информацията, която е видима публично за другите хора във Facebook. Необходимо е единствено да кликнете върху "Edit Public Profile" бутона, за да го направите, информира Mashable. Със сигурност връщането на "View As Public" ще се хареса на доста хора, тъй като функцията представлява бърз и удобен начин да видите как изглежда публичния ви профил в социалната мрежа. Във всеки момент можете лесно да променяте информацията.

 

 

Другото приложение на функцията е, че позволява да разберете как всеки потребител вижда профила ви, а не само отделни категории като например "Public". Проблемите с хакерите ще накарат доста хора да са внимателни, докато използват "View As Public". Специалистите на Facebook вероятно са се погрижили да отстранят всички налични неточности, за да гарантират, че ще си спестят бъдещи неприятности. Функцията вече се разпространява и ще е достъпна за потребителите в следващите няколко дни.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



България отбелязва 20 години от присъединяването си към НАТО
Дата: 29/03, 07:011 Коментар

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 07:00

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 29/03, 07:00

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 07:00

В Испания: Реал може да представи Мбапе през август
Дата: 29/03, 06:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия