С лятно настроение, музика и червени балони: Младите социалисти призоваха варненци да гласуват за нова и справедлива Европа


Дата: 19/05, 17:17

Настроение, енергия, ентусиазъм и силно позитивно послание за промяна – с тези думи може да се опише акцията на младежите от БСП на входа на Морската градина във Варна.  В първия истински летен ден в морската столица те показаха на практика как идеята за нова и справедлива Европа може да достигне до всеки.

Огромно количество червени балони зарадваха варненци, а зареждаща музика от шатрата на социалистите създаде приповдигнато настроение на минувачите. На този фон младите активисти отделиха време за всеки, готов да чуе посланията  на БСП за България. Мнозина използваха случая да научат повече за кандидатите в листата, за важността на предстоящия евровот за бъдещето на страната ни и за промяната, която е необходима на ЕС.

Участие в цветното и усмихнато събитие взе и лидерът на БСП във Варна Борислав Гуцанов. Ентусиазмът на младeжите в партията доказа, че каузата за справедливост и промяна сега става близка до сърцата на все повече българи. Верният път към постигането на тези цели е да се гласува с номер 18 на изборите за Европейски парламент на 26 май, категорични са младите социалисти.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

*платена публикация

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html

КоментирайСпонсорирани връзки.


Петима арестувани от клана Дренчовците при спецакцията срещу лихварите в Берковица
Дата: 20/06, 18:33

Mediapool: Преминаването на "Турски поток" остана "на трупчета", КЗК трябва да реши
Дата: 20/06, 18:32

Сигнал от екоорганизации: Багер е унищожил дюни в Камчия
Дата: 20/06, 18:191 Коментар

Борисов: Цветанов ми липсва. Той ми беше семейството
Дата: 20/06, 18:19

4-годишно дете, оставено без надзор, се удави в басейн
Дата: 20/06, 18:17

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2019 | Пълна версия