Инспектори от Регионалната здравна инспекция са взели първите проби от 23-те зони за къпане в областта преди летния сезон


Дата: 25/05, 12:491 Коментар

Инспектори от Регионалната здравна инспекция са взели първите проби от 23-те зони за къпане в областта преди летния сезон. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Варна от здравната инспекция. Със заповед от 29 март тази година сред разрешените и подходящи за къпане и плуване водни площи на територията на Варна са плажовете:

„Панорама-север“, „Панорама-юг“, „Златни пясъци“, „Ривиера“, „Чайка-север“, Кабакум-север“, „Кабакум-север 2“, „Кабакум-централен“, „Кабакум-централен 2“, „Кабакум-юг“, „Кабакум-Бисер“, „Кабакум-Русалка“, „Слънчев ден“, „Сахара I“, „Св. св. Константин и Елена“, „Св. св. Константин и Елена – минерален басейн-север“, „Св. св. Константин и Елена – минерален басейн-юг“, „Малък плаж – „Св. св. Константин и Елена“, „Св. Илия“, „Св. св. Константин и Елена – юг“, „Буните“, „Буните II“, „Рибарски“, „Варна – Централен“, „Варна – Централен-юг“ и „Аспарухово“. Във връзка с готовността на басейни и плажове за сезон 2019 година, през изминалата седмица междуведомствената комисия с представители на РЗИ, Общината и БЧК е проверила и открила 11 плувни басейна. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html

КоментирайСпонсорирани връзки.


Намериха мъртъв мъж на работното му място в Кубрат
Дата: 20/06, 18:58

Кметът на Костенец остава в ареста
Дата: 20/06, 18:47

Петима арестувани от клана Дренчовците при спецакцията срещу лихварите в Берковица
Дата: 20/06, 18:33

Mediapool: Преминаването на "Турски поток" остана "на трупчета", КЗК трябва да реши
Дата: 20/06, 18:32

Сигнал от екоорганизации: Багер е унищожил дюни в Камчия
Дата: 20/06, 18:193 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2019 | Пълна версия