Изключително силни думи за Георги Илиев от бивш негов съотборник: Залагам главата си, че...


Дата: 25/05, 17:441 Коментар

Бившият нападател на Черно море и Локомотив (Пловдив) Герасим Заков също изрази подкрепата си към капитана на "моряците" Георги Илиев, който бе освободен от отбора от ръководството заради съмнения за симулативна игра в мача с ЦСКА.


"Подкрепа за един Голям човек - Жоро Илиев!!! Имах честта да играя редом до този невероятен футболист и човек и мога да гарантирам не с две ръце за него, но и с всичко, което притежавам, че това е изключително честен и почтен човек. Не знам дори как е възможно да е минало през главата на някой да му предлага нещо, но дори и да са се свързали с него, залагам главата си, че този човек дори и няма да обмисли подобно предложение. Играл съм в Черно море и познавам ръководителите там и знам, че са мъже на честта и там дори и да го нямаш черно на бяло, стига ти едно ръкостискане и всичко е готово. Вече такива хора няма, но това е друг въпрос. 

Надявам се, че наистина ще достигнат до истината и ще изчистят името на една икона - не само на Черно море и Локо Пловдив, но и на българския футбол. Защото този човек го заслужава и знам какви жертви е правил в името на този отбор и знам, че той е от хората, които никога няма да те предадат! Аз също като футболист съм подлаган на детектор на лъжата заедно с цял отбор и знам, че е доста унизително някой да се съмнява в твоята отдаденост. Защото все още не се е родил човек, който да ме купи, за да играя симулативно. Сигурен съм, че дори и да е имало някакво притеснение в изследването на Георги Илиев, това не е повод за крайни изводи.

Защото точно този човек не би направил никога такова нещо. Само който го познава, може наистина да ме разбере, че това е нещо невъзможно той да го направи.

Призовавам и феновете на Черно море да продължават да скандират името му и да го подкрепят както са го правили и преди, защото Жоро Илиев го заслужава. Вярвам, че и шефовете ще достигнат до цялата истина и накрая името на този човек ще заблести още по-силно и от преди!

ЕДИН Е ЖОРО ИЛИЕВ!!!".

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html

КоментирайСпонсорирани връзки.


Здравният министър се среща с медици във Варна
Дата: 25/06, 11:04

Борисов каза тежката си дума за партийните субсидии сред срещата с Коалицията
Дата: 25/06, 10:59

Георги Харизанов предлага Борисов за Нобел, ако сдобри Патриотите
Дата: 25/06, 10:56

Радев към сънародниците в Швейцария: У нас липсва непримиримост към ниското качество
Дата: 25/06, 10:51

ЦИК обяви кои влизат в парламента на местата на Йончева и Витанов
Дата: 25/06, 10:43

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2019 | Пълна версия