Най-добрите безплатни навигации за Android с офлайн режим


Дата: 26/05, 04:00

digital.bg

Всеки знае, че има много чудесни приложения за навигация, които може да ползвате когато имате интернет връзка. Но какви са ви опциите когато сте офлайн? Офлайн режимът на GPS приложенията е жизненоважна функция, от която може да се възползвате когато сте в чужда страна, нямате интернет достъп или искате да пестите мобилни данни.

 

От списъка на Make Use Of ще разберете кои са най-добрите безплатни  GPS приложения за Android с офлайн режим.

1. Google Maps

Google Maps предлага начин за изтегляне и запазване на части от картата за офлайн употреба. За да изтеглите карта, натиснете върху менюто „More“ (три хоризонтални линии) в горния ляв ъгъл, след което изберете „Offline Maps“. Google ще препоръча някои карти, които можете да изтеглите въз основа на вашия адрес и честото ви местонахождение.  Но можете да докоснете „Select Your Own Map“, за да изтеглите друга област. Максималният размер на картата, която можете да изтеглите е 2 GB. Приложението автоматично изтрива всички изтеглени карти след 30 дни.

2. OsmAnd

OsmAnd е друга популярна услуга, която има офлайн режим. Тя има някои доста полезни функции: гласови указания, насочване, очаквано време на пристигане, режим ден / нощ на екрана, маршрути за движение по време на полет и т.н. За някои страни, офлайн картата дори предлага любопитна информация като време за отваряне и приети начини за плащане в магазините. И накрая, това е приложението, което всички скиори трябва да имат. Има платен плъгин, който показва карти на маршрути за повечето от най-популярните курорти в света.

3. MAPS.ME

MAPS.ME е напълно безплатно GPS приложение. Ако се нуждаете от офлайн навигация, определено си струва да го проверите. В офлайн режим, можете да се насладите на функции за търсене, гласова навигация, преизчисляване на маршрута и обществен транспорт. Ще видите също ресторанти, банкомати и интересни места. Ако сте онлайн, можете да споделяте местоположението си с приятели, да добавяте отметки и дори да правите хотелски резервации, в самото приложение.

4. MapFactor

Когато задействате приложението за първи път, то ще ви подкани да изтеглите карти за офлайн употреба. Това е така, защото тук няма функция за онлайн карта. Вместо това, приложението предлага повече от 200 самостоятелни индивидуални карти, от които да избирате. Картите са организирани по страни, но гъсто населените райони разполагат с подрегиони.  Всяка карта изтегля данните си от OpenStreetMap.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Предимно слънчево в петък
Дата: 29/03, 04:00

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 29/03, 03:10

На 29 март имен ден празнуват всички, които носят името Марко
Дата: 29/03, 03:00

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 02:40

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 02:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия