Лятната Спортна занималня на ДФК Шампиони във Варна ще се погрижи за детето ви - игри, забавления, уроци, екскурзии и хапване през целия ден


Дата: 10/06, 18:18

Лятото е сезон, в който децата не ходят на училище, и на родителите им е трудно да организират своето време, като се налага да разчитат на баби, дядовци, братя и сестри, грижейки се за тях. Детският футболен клуб Шампиони предлага отличен вариант за малчуганите от Варна - от днес до първия учебен ден на 15 септември отваря Лятна спортна занималня.

Тя е подходяща както за момчета, така и за момичета от предучилищна възраст до 5-6 клас, а ангажираността е от - от 8,30 до 17,30 ч. в делничните дни. Квалифицирани специалисти от най-различни сфери ще се грижат за вашето дете.

Целта е пълноценно прекарване на деня и забавление за децата - от сутринта до късния следобед те ще играят и ще се забавляват по предварително изготвена програма, в която основна част заемат спортът, образованието, разходките по местни забележителности и игрите на открито. През това време те имат три хранения - закуска, обяд и следобедна закуска, които се приготвят на място, а менюто е здравословно и разнообразно.

ДФК Шампиони се занимава основно с футбол, но лятната занималня, която организира, ще срещне Вашите деца и със спортове като тенис, волейбол, тенис на маса, ориентиране по маршрути в Морската градина и други, според желанието Ви. За момичетата пък са предвидени и още дисциплини, сред които танци и рисуване.

За учебните дисциплини са предвидени около 1-2 часа на ден, като целта им е материалът да се преговори и да се учат зададените за ваканцията неща, а не децата да бъдат изпитвани. Училищната и предучилищната подготовка е съобразена с изискванията на отделните школа.

Освен това, за децата ще се организират различни екскурзии и разходки, като сред местата, които те ще посетят през лятото, са Екопарка, Делфинариума, Аладжа манастир, музеи и други културно-исторически забележителности.

Мястото, на което ще се провежда Спортната занималня на ДФК Шампиони, е близо до комплекс "Хоризонт" в Морската градина. Всичко ще е на открито, на зелени площи, но не под жаркото слънце, а под дебела сянка и в специално монтирани шатри в близост до детски кът, намиращ се на няколко метра.

Цените са изключително достъпни, като на ден се заплащат 20 лева, а при пълен абонамент за петте делнични дни сумата е 90 лева. 

Децата, които се запишат, а впоследствие харесат футболната игра, могат да продължат с тренировките в ДФК Шампиони и след приключването на Спортната занималня
За контакти:
Телефони: 0896 611 983 и 0888 924 623
Интернет сайт: DfK-shampioni.com
ДФК Шампиони във фейсбук

 


*реклама
 

 

 

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В Разград дадоха 2 години затвор на мъж за кражба на колело и ползване на чужди банкови карти
Дата: 23/04, 23:04

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 23/04, 23:00

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 23/04, 23:00

Журналистът Димитър Стоянов е пуснат на свобода срещу 5 хил. лв. гаранция
Дата: 23/04, 22:46

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 23/04, 22:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия