Арестуваха ортак на Митьо Очите, докато вечеря с гаджето си в Слънчев бряг


Дата: 20/06, 14:23

Снимка: "Флагман"

Гардове от частна охранителна фирма и полицаи са задържали снощи в Слънчев бряг Юмер Мехмед. Той бе обявен за общо държавно издирване, след като два пъти не се явява в специализирания наказателен съд в София по делото за организирана престъпна група (ОПГ), за чийто лидер е сочен несебърският бос Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите, съобщава "Флагман".

За ареста на Юмер потвърди неговата приятелка. По думите на момичето Мехмед е задържан снощи, докато двамата вечеряли в ресторант в Слънчев бряг. На място първо дошли гардове от известна охранителна фирма, които задържали бургазлията до идването на полицията. Момичето заяви, че още преди месец приятелят й се обадил в полицията, за да попита дали е обявен за издирване, но от там категорично му отговорили, че няма такова нещо.

Днес Мехмед е транспортиран към столичния арест, а на 4ти юли той най-после ще се яви пред спецсъда. Припомняме, че делото срещу Очите зацикли след екстрадирането му от Турция точно заради липсата на Юмер, който единствен от обвиняемите не се яви на заседанието в София. Веднага след първия фалстарт преди месец Мехмед обяви, че не се е укрива от властите.

„Ако са ме търсили, щяха да ме намерят“, каза в края на май Мехмед. Процесът обаче не успя да тръгне и преди седмица, отново заради неявяването на Юмер.

Припомняме, че специализираната прокуратура повдигна обвинения на 10 души за участие в ОПГ за дрога, палежи, рекет и изнудване с лидер Димитър Желязков. Държавното обвинение твърди, че част от бандата освен Юмер били още голямата дъщеря на боса – Станислава и Радослав Николов-Рачо, Венцислав Христов-Лавацата, Йордан Въчев-Ларша, Иван Пишиев, Калоян Колев, Иван Найденов, Пейко Янков и Карен Ованесян.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Времето остава хладно, но почти без валежи в петък
Дата: 18/04, 22:13

Още един изгонен и огромна промяна в "Хелс кичън"
Дата: 18/04, 22:13

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 18/04, 22:00

Експерт пресметна: Това, че не сме в сухопътния Шенген бърка в джоба на всеки българин
Дата: 18/04, 21:51

Разочарование за Ромина Тасевска в "Хелс кичън"
Дата: 18/04, 21:49

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия