Бурята във Варненско: Осем дървета са паднали на различни места в региона


Дата: 20/06, 19:01

*снимката е илюстративна

Осем сигнала за паднали дървета и клони са били подадени до Гражданска защита след разразилата се в следобедните часове днес в части от Варна и в села от областта. Сигналите са за населени места извън града, предаде Фокус .

Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Ивана Милева. По думите й, към момента няма данни за пострадали хора. 

Вече няма и проблеми с придвижването. Три са падналите дървета в района на село Долище. Едно е било на пътя от Каменар за Долище, друго от Каменар за Куманово и трето – на разклона за село Орешак. Два сигнала за паднали дървета са подадени и от село Генерал Киселово. По думите на Ивана Милева падналите на пътни отсечки дървета се отстраняват и не би трябвало да има проблеми в придвижването. Валежи от дъжд, придружени с градушки имаше в следобедните часове на територията на район „Владислав Варненчик“ и квартал „Възраждане“. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Геновева Петрова: Очаква се интересна кампания, но със същите резултати
Дата: 25/04, 02:30

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 25/04, 02:30

Гордана Силяновска води пред Стево Пендаровски с около 140 хиляди гласа след обработване на почти 80 процента протоколите на изборите в Северна Македония
Дата: 25/04, 01:27

Над 100 антики иззеха при спецакция в Плевен
Дата: 25/04, 01:13

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 25/04, 01:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия