АП-Академия - школата за отлично качество и подкрепа на професионалисти с цел!


Дата: 20/07, 17:13

Ако сте начинаещ в областта на услугите за красота, но си поставяте високи цели и искате да се развивате професионално, то имате нужда от школа с отличен авторитет. Защото от вашата компетенция, умения и увереност в този деликатен занаят зависи самочувствието на вашите клиенти.

Вдъхновението за работа идва с добрия опит и превръщането му в отлична практика. Но къде?

АП-Академия предлага идеалната среда за обучение, предназначена както за начинаещи в бюти бранша, така и за професионалисти, които не спират да усъвършенстват своите умения и качества. Школата организира базисни курсове, семинари и надграждащи обучения, които са строго профилирани – за фризьори, козметици, педикюристи, маникюристи и за миглопластика.

АП-Академия има изградена база, така че да се гарантира непрекъснато развитие на професионалистите, съизмерено със стандартите и изискванията в бюти бранша.

Екипът на академията следи за всички новости и тенденции - на материали, машини и продукти и впоследствие ги предава на начинаещи фризьори, педикюристи, маникюристи и козметици.

„Преподавателите, с които ние работим, са високовалифицирани и изпитани професионалисти, с дълъг стаж както в работата с клиенти, така и в работата с курсисити. Те познават всички новости в бранша и това, което е най-търсено в салоните - салонни форми и салонни декорации.”, казва собственикът на АП-Академия - Антония Цампарова.

„Хубавото при нас, е че не сме дистрибутори на определена марка. Ние работим с продукти, които на нас ни харесват и с които правим най-бързо и най-лесно всичко пожелано и търсено в салонната практика. Това, което ни отличава, е качественото обучение. Ние или те правим професионалист, или ти казваме, че не ставаш за тази работа. ”, допълва г-жа Цампарова.

През изминалия уикенд във Варна, АП-Академия проведе първия за годината надграждащ семинар, на който представи темата „Болести по ноктите” с основен лектор – доказаният експерт Албена Живанкина.

Още по-голямо предизвикателство предстои през август, когато АП-Академия ще проведе специален семинар за състезателни нокти. От школата вече определиха критериите за самото правене на ноктите –  Fiat Design Nail Art, Gel Polish Manicure, Jewelry Nails, Nail Poster, Pink & White Acrylic, Pink & White Gel, Salon Nails, Stiletto Design, Studio Nail Art, Tips Box Ehactly (1 tip), Tips Box Mix Media и Tips Box Painting – Gel paint.

„Аз ще запозная участниците с критериите и съответно с финансовата част за състезанието. Както и с това, което професионално се изисква от маникюриста, тъй като с един курс – двудневен или тридневен, не може да се набере необходимата за такова състезание инерция. За участие в него се изисква изключително много практика веднага след провеждане на самото обучение. Това, което правим ние, е да зададем критериите, да поставим целите и да знаем какво искаме да постигнем накрая, както и към какво трябва да се стремим като резултат, когато сме в салона. Без допълнителна подготовка няма как да се участва в самото състезание и няма как да се постигне качествен резулатат”, заяви още г-жа Цампарова.

От АП-Академия влагат енергията и знанията си така, че завършилите техните обучения да бъдат разпознаваеми като носители на практика с отлично качество!

Най-добрият трамплин на вдъхновение и тласък за всеки новопристигнал професионалист в бранша!

--

За контакти:

Сайтове: studiopoliabg.com, medpedicure.com

Фейсбук: Antonia Tsamparova

AP academy

Albena Zhivankina

Тел. за връзка: 0894 440444



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Полша разби мрежа за разпространение на руска пропаганда през новинарски сайтове
Дата: 28/03, 14:58

Кремъл: Путин няма план да се среща със семействата на жертвите от "Крокус"
Дата: 28/03, 14:481 Коментар

Учениците си плащат, ако се явят на втора матура
Дата: 28/03, 14:40

Стоичков: Оптимист съм, че България един ден ще се върне на голямо първенство
Дата: 28/03, 14:281 Коментар

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 28/03, 14:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия