Момченцето от Варна, загубило майка си в кошмарна катастрофа, се възстановява


Дата: 18/07, 14:01

9-годишното момченце от Варна, което загуби майка си в зловещата катастрофа край Каварна и пострада тежко, се възстановява. Детето беше настанено в реанимация на МБАЛ "Св. Анна" с вътрешни травми и фрактури, но вече е по-добре и е изместено в отделението по детска хирургия. 

Това сподели за Varna24.bg бащата на детето Диан Иванов, който вчера отправи призив за издирване на виновника, станал причина за катастрофата, при която варненецът загуби съпругата си. Той допълни още, че синът му към момента не се нуждае от кръв и ирази благодарност за грижите, които медиците във варненския "Пирогов" полагат за него. 

Припомняме, че по информация на полицията в Добрич, на 14 юли, около 20:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път I-9 в района на град Каварна. На място е установено, че лек автомобил "Мерцедес" с варненска регистрация, управляван от 46-годишен мъж, се блъска в крайпътно дърво. 

Вследствие на инцидента е пострадало 9-годишно момче. На място е починала возещата се на задна седалка жена на 44-години от град Варна. Водача на МПС е с охлузни рани, освободен за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

Припомняме и призива на Диан Иванов, който той изпрати до редакцията на Varna24.bg и бе публикуван вчера:

"На 14.07.2019г. аз, моята съпруга и детето ми пътувахме от с. Дуранкулак към Варна с лек автомобил тъмносив "Мерцедес Комби". Около 20:20 часа се намирахме до Т-образното кръстовище до гр. Каварна. Аз се движех по пътя с предимство, когато в непосредствена близост до търговските бараки на Т-образното кръстовище оранжев камион правеше ляв завой посока Каварна. Неговата позиция беше почти напречна на двете платна, като в последния момент се опитах да избегна удара и завих на дясно, от което се ударих в дърво. Камиона дори не спря да види как сме. Докато се опитвах да извадя семейството си от колата, камиона напусна мястото на катастрофата.

Обръщам се към всички преминаващи на тази дата и час в района на Т образното кръстовище и са станали свидетели на случилото се да се обадят на телефон 112 или на телефон 0887 49 48 44.

Моля на всеки който може да помогне с каквато и да е информация да не бъде безразличен."


 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Камион заседна под Аспаруховия мост
Дата: 28/03, 22:44

Зеленски прие две френски представителки в Киев
Дата: 28/03, 22:24

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 28/03, 22:20

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 28/03, 22:20

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 28/03, 22:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия