Съдът поряза жестоко двама от наказателната бригада в "Бесо"


Дата: 14/08, 20:22

Двама от мъжете, извършили погрома в известно столично заведение на бул. „Тодор Каблешков“, остават в ареста. Това стана ясно след съдебно заседание, на което се реши мярката за неотклонение на двама от шестимата извършители на престъплението, обвинени в хулиганство.



Прокуратурата реши мярката за неотклонение да е „задържане под стража“, тъй като подсъдимите са посочили неактуални адреси и следователно, могат да се укрият. Съдът също така посочи, че има опасност двамата извършители Цветко Цветков и Сергей Димитров да извършат и други престъпления, пише "Монитор".

Налични са категорични доказателства, че обвинените в хулиганство Цветко Цветков и Сергей Димитров, са участвали в унищожаването и повреждането на имущество и са отправяли заплахи към собственика на заведението. Те следват от свидетелски показания и запис на охранителните камери.

Прокурорът описа действията на обвиняемите като „нагли и безсрамни“ и заяви, че заплашват обществената сигурност. Като мотив за искането си те да останат в ареста той посочи още, че по-лека мярка би попречила на хода на делото.

Цветко Цветков е единственият от идентифицираните нападатели, който не е бил осъждан досега. Продължава издирването на обвиняемите Веско Стоянов и Петър Паунов. От полицията призовават гражданите, които имат информация за тях, да сигнализират на 112 или в поделение на МВР, като анонимността им ще бъде гарантирана.

Мярката на двамата задържани може да бъде обжалвана пред Софийски градски съд.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Тошко Йорданов: Кабинетът е на ГЕРБ и ДПС
Дата: 16/04, 20:30

Препатили сънародници отърваха болницата
Дата: 16/04, 20:30

Натали Трифонова се върна към болезнен спомен и се разплака в "Денсинг старс"
Дата: 16/04, 20:25

Мирела Веселинова: Делото на Петя Банкова ще падне в съда и отново ще ни осъдят в Страсбург
Дата: 16/04, 20:15

Отпускат държавна помощ за застраховане на селскостопанска продукция
Дата: 16/04, 20:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия