Instagram вече ще ни информират, когато нарушим правилата на приложението


Дата: 19/08, 05:00

digital.bg

Разработчиците на мобилното приложение влагат много усилия да прекратят разпространението на неподходящо съдържание. Instagram вече въведоха промени в правилата за използване на софтуера, за да постигнат тази цел. Следващата стъпка в тази насока е показването на съобщения, които информират потребителите с какво са нарушили правилата на приложението. Идеята е всеки човек да знае по какъв начин не спазва регулациите на Instagram.

За в бъдеще потребителите, които поне веднъж са нарушили правилата вече ще виждат уведомление, което ги информира за проблема. Самата нотификация показва списък с всички постове, коментари, истории или снимки, които Instagram е трябвало да премахнат от профилите ни. Успоредно с това ще ви бъде показано и предупреждение, че ако отново нарушите правилата е възможно профила ви да бъде изтрит. Тази мярка има изцяло превантивен характер.

 

Потребителите също така ще могат да обжалват пред модераторите различни санкции и банове, които вече са получили, директно от самото уведомление, съобщава MakeUseOf. Това означава, че няма да е нужно да губите време и да се ровите в "Help" страницата на приложението. Разпространението на подобни съобщение ще помогне на потребителите да разберат още по-добре правилата на мобилното приложение. По този начин няма да се налага ненужно да бъде блокиран профила им.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Делото срещу Тръмп остана без двама съдебни заседатели
Дата: 18/04, 22:29

Времето остава хладно, но почти без валежи в петък
Дата: 18/04, 22:13

Още един изгонен и огромна промяна в "Хелс кичън"
Дата: 18/04, 22:13

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 18/04, 22:00

Експерт пресметна: Това, че не сме в сухопътния Шенген бърка в джоба на всеки българин
Дата: 18/04, 21:51

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия