Топкриминалистът Ботьо Ботев с горещ анализ за изверга Мартин и зверството му


Дата: 19/08, 09:28

Това не може да бъде направено от нормален човек. Кой би по посегнал на едно невинно детенце? Това коментира бившият директор на отдел "Убийства" в МВР Ботьо Ботев в ефира на bTV по повод убийството и изнасилването на 7-годишната Кристин Стефнанова.



По думите му Мартин сигурно има някакви психични отклонения, предаде Блиц.

 "Няма как един нормален човек да посегне на дете на такава възраст и то сексуално. Подобни случай не са рядкост в криминалната практика. Ако трябва да направим оценка - при него е имало симптоми за подобни престъпления, а именно опит за изнасилване на младо момиче. Неговите действия и поведения са се отличавали от нормалните за неговата възраст", коментира още той.

По думите на Ботев той е с психопатни отклонения. "Не са малко педофилите в България. Нима от тези хора не може да излезе подобен случай. В Бутунец бе убита 4-годишната Десислава, никога няма да го забравя този случай", каза още той.

В един такъв момент той не осъзнава, това което прави или ако го осъзнава, не ги оценява, каза криминалистът. Попитан какво може да е отключило агресията, Ботев заяви, че не могат да се оправдаят подобни действия.

На въпрос дали е изпуснат от органите на реда, той заяви, че е трудно да се направи оценка и да се вземат мерки за подобни обекти.

Попитан за останките край Негован, Ботев заяви, че да лишиш от живот човек е брутално, нагло и жестоко и не може да коментира случая, защото не е запознат подробно с него.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ново протестно автошествие на енергетици и миньори днес
Дата: 29/03, 08:00

Рачев къв Цънцарова: Мария, на пръсти сме в лятото като балерините
Дата: 29/03, 07:50

Голям пожар горя в центъра на Русе
Дата: 29/03, 07:392 Коментара

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 29/03, 07:30

Иван Янков е в неизвестност вече 18 дни
Дата: 29/03, 07:25

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия