Поверете децата си на занималня "Sun House" във Варна! Гарантирана ви е пълна грижа и професионална подготовка!


Дата: 13/09, 21:21

Занималня "Sun House" кани слънчеви деца от 5 до 10 години за учебната 2019/2020 в слънчево пространство. При нас децата са в спокойна, сигурна и естетична среда, подготвени по всички учебни предмети.

Ние помагаме на децата в усвояване на учебния материал и надграждаме знания и умения, творим, играем и обогатяване общата култура на децата.

Предлагаме ежедневна подготовка по английски и руски език, подобряване на четивна техника, грамотност, абстрактно математическо мислене. Развиваме творчески проекти и креативно мислене на момченцата и момиченцата. Предлагаме арт занимания, театрална работилничка във времето след учебната подготовка на децата.

 

Нашата група е до 8 деца в смяна. Приоритет е обучението по английски език, като програмата е паралелна на учебното съдържание, но същевременно прилагаме STEAM методики. 

 

В "Sun House" през новата учебна година с децата от занималнята работи специалист по математика, преподавател по английски език ,както и начален учител.
Можем да предложим и индивидуални занимания по математика, английски и руски език.

 

Придружаваме децата от и до училище. Осигуряваме топъл обяд с възможност за индивидуален избор, като и възможност за храна от дома.

 

 

Можете да ни се доверите и да поверите изцяло децата си на нашите грижи.

Слънчева къща е място за среща на деца и възрастни, жадни за знания и позитивно общуване, за образование, театър, музика, изложби. Имаме амбиция да се превърнем в слънчева вселена за творчески таланти, знания и култура. Ние сме открити за срещи, приятелства и добри дела.

 

Контакт с детска занималня "Sun House":

Тел.: 087 775 0275

сайт: www.sunhouse.bg

Facebook: SUN HOUSE VARNA

 адрес: гр. Варна, ул. "Драган Цанков" 21

 

* публикация

 

 

 

 "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Меркел няма да се кандидатира отново за канцлер на Германия
Дата: 04/06, 21:30

Между 470 и 7500 зрители на стадионите в Първа лига
Дата: 04/06, 21:23

Балабанов: Когато се изявяваш като генерал, трябва да си мъж на честта. Истинските герои не са НОЩ, а лекарите, които получиха по 1 банан
Дата: 04/06, 21:10

Утре ще бъде предимно слънчево
Дата: 04/06, 20:53

Румен Петков: Предложението на ВМРО за 24 май граничи с предателство
Дата: 04/06, 20:42

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия