Искате да продадете имот по най-лесния, бърз и изгоден начин? МАТЕКС е Вашето решение


Дата: 20/09, 21:43

Имате недвижим имот, който искате да продадете на най-добра цена за кратко време? Не знаете към кой брокер да се обърнете? Не сте наясно кой е най-добрият период за продажба на жилище? Доверете се на МАТЕКС!

 МАТЕКС е компания, която се занимава с покупко-продажбата на недвижими имоти във Варна. Тя е създадена през 2006-та година, в резултат на 25-годишния професионален опит на Мартин Катeлиев в консултирането и покупко-продажбата на жилищни и бизнес имоти. 

МАТЕКС има база данни от купувачи, които чакат на пазара да излезе техният мечтан дом. Специалистите, които работят във фирмата, ще представят предимствата на Вашия имот по най-добрия начин. Най--добрият вариант е продавачите да изберат една агенция, на която да доверят имота си за продажба. Така гарантираме ясни ангажименти, по-кратки срокове за продажба и не се подбива цената на имота.

За своите клиенти МАТЕКС изготвя безплатно сравнителен пазарен анализ, който показва ценовите нива в района, търсенето и предлагането на подобен тип имоти. Важно е да знаете, че при определянето на справедлива пазарна цена от професионалист, средната продължителност на продажбата е три пъти по-малка, а продажната цена, която можете да получите - по-висока.

МАТЕКС, предоставя пълна правна консултация с юристи, което Ви гарантира най-добрата защита.

Доверявайки се на МАТЕКС, Вие доверявате имота си на експерти, които работят повече от 25 години в бранша на недвижимите имоти. Всички имат нужното образование и квалификация в областта на недвижимата собственост. 

Консултантите ще Ви съдействат при подготвянето и набавянето на всички документи за продажбата на имота. Ще рекламирате имота си в сайта на МАТЕКС и в други сайтове и портали за имоти, специализирани вестници, списания, фирмени брошури, а при Ваше желание можем да сложим и рекламна табела на място. Ще Ви консултираме как можете да постигнете възможно най-приветлив вид на имота си, тъй като първото впечатление е много важно за успешната продажба.

В МАТЕКС информацията за пазарната ситуация е винаги актуална. 

Във време, когато на пазара има стотици фирми за недвижими имоти, изборът на брокер се оказва крайно труден и рисков. Заложете на сигурността и качеството с МАТЕКС. Фирмата е член на Националното сдружение на недвижимите имоти. 

Не мислете, а на МАТЕКС се доверете!

 Телефони: 052/613 300 и 0878/613 300

 

* публикация

 

 


 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Натали Трифонова предупреди за обрати във времето
Дата: 19/04, 17:31

НС прие предложението на БСП за отлагане на либерализацията на ток за домакинствата
Дата: 19/04, 17:20

Пътуванията тази година са 10-15% по-скъпи
Дата: 19/04, 17:181 Коментар

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 17:00

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 17:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия