Mr. Bricolage представя най-актуалните тенденции в осветителните тела.


Дата: 07/10, 12:59

Mr. Bricolage винаги се стреми да предложи на клиентите си осветителни тела , които съчетават модерните тенденции със здрави и устойчиви материали, като качеството е винаги на първо място. Продуктите, предлагани в магазините Mr. Bricolage, са създадени с внимание и усет към детайла, за да се насладиш максимално на времето, прекарано у дома.

 

Виж разнообразието от всички осветителни тела тук:

Стил TREND

В тон с есенните листа, най-модерните тенденции в осветителните тела през тази година са акцентите в злато и мед. Дизайнът им е минималистичен, стилът най-често е индъстриал, но са естетически избор за всяко интериорно помещение. Причината за това са използваните материали, които създават усещане за пространство и придават топъл блясък. Такива са стъкло и метали от рода на мед, месинг и злато.

Пендел DANTEL в цвят злато е един от красивите примери за продуктите от серията TREND.

 

Пендел DANTEL, цвят злато – 149лв.

 

 

Стил VINTAGE

Ретрото винаги е на мода, особено ако желаеш да придадеш романтична нотка на интериора си. Основните материали, използвани в тази серия, са метал, дърво и стъкло. Стилът е ретро, с абажури от метал или стъкло. В дизайна присъстват състарени елементи от желязо, мед или месинг. Серията Vintage ще придаде приглушеност и сурова красота на всеки дом.

Пендел SHANE е класически модел във Vintage осветлението.

 

Пендел SHANE 40W, метал – 99,99лв.

 

Пендел SHANE 40W, метал – 115лв.

 

 

Серия NATURE

Основните материали са вдъхновени от семплата елегантност на природата. Осветителните тела от тази серия придават мекота, топлина и естественост на помещението, използвайки метал, дърво, стъкло, ратан, текстил и хартия като основни материали. Този стил се отличава с разнообразие от модели – пендели, полилеи, лампиони и настолни лампи от ковано желязо или дърво, с абажури от стъкло, текстил или хартия. Независимо от материалите, тези осветителни тела придават усещане за баланс, независимо от обстановката.

Класически модели за серията са пендел Meridian и пендел Tulip.

 

Пендел Meridian 60W, дърво – 95лв.

https://mr-bricolage.bg/bg/Osvetlenie/Pendeli-i-polilei/Pendeli/MERIDIAN-Pendel-Palisandr/p/989257

Пендел Tulip 60W, дърво – 76,99лв.

 

 

LED осветителни тела

Тенденцията към използване на технологии, щадящи околната среда, е ключова в асортимента на Mr. Bricolage. LED осветителните тела придават футуристичен облик и елегантност на интериора, като едновременно с това се предлагат в богато стилово разнообразие.

Предимствата на LED осветителните тела са много. Те не само грабват погледа, но и са изключително икономични откъм консумация на електроенергия и разходи за електричество. Те издържат много повече от обикновените лампи, което ги прави не само ефектни декоративни елементи, но и отличен избор за надеждни осветителни тела.

Един от най-красивите LED модели е пендел AMBROSIO.

LED ПЕНДЕЛ AMBROSIO 40W 2700lm – 279лв.

 

 "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.24 часа: "Почина посланика ни в Куба Тересита Капоте Камачо"
Дата: 03/06, 22:50

Камен Воденичаров: България не подкрепя родните си творци
Дата: 03/06, 22:21

Испания удължи извънредното положение до 21 юни
Дата: 03/06, 22:16

Германия също отваря границите си от 15 юни
Дата: 03/06, 22:10

Вече и официално: Разрешава се провеждането на колективни и индивидуални спортни мероприятия със състезателен характер пред публика
Дата: 03/06, 21:55

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия