Цеца се завръща! Варна отново ще посрещне кралицата на балканската музика


Дата: 13/10, 08:50

Мегазвездата на Сърбия Цеца Величкович ще избухне с голям концерт във Варна на 13 декември 2019 г. от 19.30 часа. Грандиозното балканско парти ще бъде в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта.

Изпълнителката на вечните хитове „Кукавица” и “Trepni” ще представи за пореден път пред българските си почитатели най-доброто от началото на музикалната си кариера до днес. „Zabranjeni grad” „Poziv“, „Zuto Pile“, „Maskarada“, „Beograd“, „Lepi grome moj”, „Gore od ljubavi“, „Lepotan”, „Tacno je“, „Rasulo“.

Балканската кралица споделя, че няма търпение да се срещне със своите многобройни български почитатели за пореден път в Българи и за втори път в морската ни столица – Варна. Сръбската прима е подготвила нещо грандиозно и запомнящо се, за което ще се говори и пише дълго време.

При последния си концерт във Варна примата на сръбската музика събра над 5 хил. фенове.

Цеца започва кариерата си на 15-годишна възраст с хитовете “Цветак зановетак”, “Лепотан” и “Ципелице”, които ѝ носят популярност сред младежката публика. В началото на 90-те години прави песни за по-възрастната аудитория, така се раждат хитовете “Кукавица”, “Заборави”, “Шта је то у твојим венама”, “Фатална љубав”, “Београд”, “Иди док си млад”, “Кад би био рањен”, “Мртво море”, “Неодољив, неумољив” и други, популярни на Балканите. През 1998 г. издава албума “Маскарада”, с който се превръща в най-популярната балканска звезда.

Ако искате да се докоснете до магията на мегазвездата на Балканите, организаторите са подготвили за Вас VIP маси, разположени непосредствено пред самата сцена, заредени с напитки и кетъринг. Ще бъдат изградени мобилни барове на входовете на залата, откъдето гостите на мегасъбитието могат да си вземат напитки. Организаторите на концерта във Варна от Getlive Bulgariа и Live Music Events са подготвили една незабравима вечер с много светлинни ефекти, зашеметяващ саунд и обещават да направят за всички почитатели на Цеца Величкович възможност да се насладят пълноценно на очакваното присъствие на голямата звезда във Варна. Не пропускайте да станете част от хит събитието на Зима 2019 г. във Варна.

Билетите за събитието са в продажба на цени от 40 – 100 лв. Ако искате да сте на една ръка от мега звездата Цеца Величкович, може да се възползвате от VIP масите. Всяка е с капацитет от 10 души, цената на човек е 150 лв.

БИЛЕТИ можете да намерите:

– В мрежата на www.eventim.bg 
– Бензиностанции ОМВ.
– На място в Двореца на културата и спорта – Варна.
– Цена за VIP маси (информация и резервация на VIP маси на тел. 0893999990).

 

 

* реклама

 

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Предимно слънчево в сряда
Дата: 24/04, 04:00

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 24/04, 03:20

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 24/04, 03:20

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 24/04, 03:00

На 24 април рожден ден има Лили Иванова
Дата: 24/04, 03:001 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия