Дневен хороскоп: Една от зодиите днес ще понесе последиците от решенията си, а друга ще жъне неудачи


Дата: 09/10, 07:03

Източник lamqta.com

Овен
Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало и да анализирате своите постъпки и изказвания. Много от това, което става днес, се явява следствие на нещо, направено от Вас по-рано, и всъщност се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. За съжаление, днес сте склонни да търсите виновни, а не изход от положението, та затова демят ще бъде доста неефективен. Вечерта е възможно неразположение, като са вероятни главоболие и безсъница. Откажете се от вредните привички и запазете верността си към здравословния начин на живот: днес трябва да се погрижите за себе си.

Телец

Днес всички ще завиждат на това, колко красиво и хармонично се гледате със своя любим човек. От Вас сякаш ще излиза някакво сияние, което няма да може да остане незабелязано, а и сякаш щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко възможно, за да не загубите това.
 

Близнаци

Каквото и да правите днес, резултатът съвсем няма да Ви интересува. За разлика от процеса. Това ще е така, защото процесът ще бъде неразривно свързан с Вашия любим човек, с неговата компания и през този ден ще Ви оказва изключително благоприятно въздействие. Дори той да е редом с Вас само мислено...
 

Рак

Не е изключено домашните работи да ангажират голяма част от Вашето време. Но да се посветите изцяло на дома си и на семейството, все-пак едва ли ще испеете, и затова е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя план за деня така, че в него да има място за решаване и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено важно решение относно Ваши недвижими имоти, родителски права или семеен статус.
 

Лъв

Днес Вие можете без угризение на съвестта да плувате по течението. На каквото и течение да сте попаднали ( за препоръчване е топлото, че със студеното не се знае кое и как), то при всички положения ще Ви отнесе там, където трябва.
 

Дева

Към решаването на всякакви финансови въпроси е желателно да подходите сериозно. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо положение, ако умеете икономично да боравите със своите наличности и другите ресурси. Възможно е по това време да Ви помогне старата проверена система за управление на ресурсите, която сте изработвали месеци, даже и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате вещи, които са били в употреба –стари, изпочупени и нуждаещи се от поправка или почистване.
 

Везни

Днес ще Ви бъде много трудно и самотно. Между другото, такова ще бъде усещането и на Вашия любим човек. Но нито Вие, нито той, бихте си го признали, колкото и парадоксално да звучи това. Може би не трябва да скривате своите настроения, особено ако те определят модела Ви на поведение?...
 

Скорпион

Настроени сте доста решително! Възможно е, да сте си поставили цел, която малко да излиза от пределите на Вашите възможности. Макар че винаги без колебание се захващате за всякаква работа, старайте се, да не надценявате своите сили, защото иначе решаването им може да Ви застави, да поемете ненужен риск. Вместо това, е по-добре да се концентрирате върху това, да разширите своите умения, да приключите със започнатите проекти, както и да въведете порядък в дома си. В тези неща може да се крие ключа към златното бъдеще.
 

Стрелец

Днес в общуването с Вашия любим човек трябва да се ръководите от това, което съвестта Ви подскаже. През този ден тя ще Ви дава съвсем точни съвети и ще бъде безпогрепен индикатор за правилността на всички Ваши решения и постъпки.
 

Козирог

Всички противоречия през това денонощие постепенно ще се смекчат. Днес ще имате доста допълнителни възможности, а това ще Ви помогне, да гледате бъдещето си с оптимизъм. Може да имате подкрепа на хора, които са далече, кореспонденция по електронната поща или от някакъв информационен канал. Помнете, че това са само шансове, които бихте могли умело да използвате.
 

Водолей

Обичате да се гмуркате с главата надолу в дълбокото, особено ако става дума за вихъра на любовта! Но ако стремежът Ви е, до край да натиснете педала на газта в отношения, които едва набират скорост след старта, забавете темпото! Прекарайте следващите няколко дни насаме със себе си и решете, наистина ли този човек си заслужава усилията, за да можете да изведете отношенията с него на следващото ниво. Ако това е обикновено забавление, опитите да го превърнете в нещо по-голямо , само ще оставят неприятен привкус в устата Ви. Но ако след като изминат 72 часа, все още усещате ентусиазъм за продължаване напред, тогава не се бавете.
 

Риби

Денят ще бъде успешен, ако поемете контрола над развитието на ситуацията. За съжаление, без това няма да може да се мине и опитите Ви да плувате по течението, ще бъдат неудачни. Бъдете много внимателни в общуването с малко познати хора. Има опасност да се опитат да Ви манипулират и да Ви използват за своите цели. Може да се окаже, че денят е свързан с необходимостта да се вземе сложно и нееднозначно решение. Не бързайте! Имате време, за да премислите всичко. Макар и със закъснение, но ще се появят отлични идеи.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Без ток на няколко места във Варна и региона днес
Дата: 29/03, 08:30

Лекар дари кръв, за да спаси пациента си
Дата: 29/03, 08:291 Коментар

Гришо избухна в смях, след като чу коментар на Карлос Алкарас
Дата: 29/03, 08:211 Коментар

Григор след триумфа: Понякога простотата е гениална
Дата: 29/03, 08:181 Коментар

Ново протестно автошествие на енергетици и миньори днес
Дата: 29/03, 08:001 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия