Поредна демонстрация на властимащите срещу народа беше преустановена от Костадин Костадинов


Дата: 09/10, 12:20

Проблеми между граждани и Община Варна бяха причината за намесата на кандидата за кмет Костадин Костадинов. Оказа се, че таксиметровите шофьори са възпрепятствани да си изкарват прехраната и да изпълняват задълженията си от Общинска полиция. Нейни служители посещават така наречената стоянка на такситата пред Катедралния храм "Св. Успение Богородично" и глобяват честно полагащите труд хора.

След проведения от лидера на партия Възраждане разговор с таксиметровите шофьори, за изясняване на въпроса, беше направен опит от негова страна за повеждане на диалог с управляващите. Въпреки това полиция отново пристигна на мястото с разпореждане да притиска и притеснява таксиметровите служители. Това беше поредна демонстрация на властимащите срещу народа и показна акция как, който притежава властта определя правилата.

Костадин Костадинов не се поколеба и проведе разговор с полицаите, в който като юрист познаващ законите им подсказа просто решение на казуса. Чрез него лесно ще бъдат различавани обикновените нарушители от трудещите се хора. Така глобявани няма да бъдат всички, а само тези, които са паркирали неправилно и за които реално има основание.

От своя страна полицаите обясниха, че те не могат да се интересуват от закони, пътни знаци и наредби. Правят това, което им е наредено, за да не ги глобят техните началници.

Този случай е поредната демонстрация на абсурд в Община Варна. Честно изкарващите прехраната си хора са глобявани от други трудещи се за същото, които са притиснати от началниците си. Налагани несправедливи глоби от полицаи, притесняващи се да не бъдат глобени самите те. Тези полицаи, които би трябвало да познават законите, да се интересуват от тях и да се грижат за честното им прилагане.

Всеизвестно е, че във Варна производство няма, няма и икономически подем. Градът е динамичен през лятото и рязко замира през зимата. Няма много варианти за работа и прехрана. Голяма част от хората са притиснати от недоимъка и им е много трудно да повярват в утрешния ден и възможностите да се променят нещата. Тези от тях, които са намерили вариант за прехрана лесно могат да бъдат притискани и шантажирани от властимащите чрез глоби и заплахи за наказания.

Именно тези хора и тяхната вяра са каузата на Костадин Костадинов. Той е възмутен от непознаването на законите от страна на общинските служители, от неправилното прилагане и безхаберното управление на Общината, от уязвимата позиция, в която управляващите поставят народа. Това прави кандидата за кмет денонощно ангажиран с проблемите на хората. Преди всичко човек, който неуморно се отзовава, обръща внимание на всеки в нужда и не просто обещава, а съдейства за разрешаването на проблеми.

Като историк Костадин Костадинов добре познава славното минало на България, като човек вярва, че страната ни може да има и славно бъдеще, ако народът избере да го управляват ангажирани със самият него личности, а не мародери като настоящите управляващи.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

*платена публикация

 

 



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Мирослав Иванов: Можеше да имаме поне още 9 месеца кабинет
Дата: 28/03, 16:45

Европейската прокуратура извършва обиски в български курорт заради съмнения за измами
Дата: 28/03, 16:331 Коментар

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 28/03, 16:30

Арестуваха 5-ма журналисти в Русия
Дата: 28/03, 16:28

Боби Лазаров от БТВ зададе най-важния въпрос за еврото: Има ли закон?
Дата: 28/03, 16:282 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия