Нова компания връща чара на доставката на храна


Дата: 09/10, 16:59

Доставката на храна за дома или офиса отново се връща на мода. След бума на кулинарни предавания и откриването на нови местенца за хапване, хората придобиха нов поглед към това, с което се хранят. Благодарение на компаниите за доставка по телефон или чрез интернет поръчки, вече нямаме причина да се лишаваме от вкуса на предопичтаните ястия от любимите си заведения.

Кога най-често се спираме на доставката на храна за вкъщи?

С настъпването на студените дни, все повече имаме желание да се отдадем на домашния уют, в компанията на на близки и приятели, похавайки различни вкусотии, поръчани предварително - за улесниение. Дългите летни вечери в града обикновено завършват с поръчка на храна за вкъщи в ранните часове на деня.

Забързаното ежедневие, стреса, хилядите задачи, които ни преследват всеки ден, не ни оставят достатъчно свободно време, за да си сготвим сами своите обяд или вечеря. Тогава отваряме лаптопа или телефона и избираме нещо за хапване.

На други им липсват необходимите кулинарни умения, за да приготвят любимите си екзотични храни – в тези моменти всички опираме до поръчка на вкусно суши или азиатска кухня.

С Fast Food всичко това е възможно и още по-лесно изпълнимо.

Жителите и гостите на морската столица вече могат да се възползват от услугите на най-новата платформа за доставка на храна по домовете във Варна. Да направим доставката велика отново! “ е мотото на кампанията на Fast Food, чиято основна цел е да осигури качествена и бърза доставка на вкусна готвена храна за вкъщи във Варна, както и много предимства на своите редовни и нови клиенти.

Освен богат списък с актуалните заведения в града и в страната, сайтът разполага и с много опции за максимално улесняване на своите потребители като: специална платформа за корпоративни поръчки на храна, денонощен център за обслужване, поръчка без регистрация и възможност за плащане онлайн и други.

Най-новата и модерна система позволява на потребителя да следи своята поръчка в реално време от излизането й от ресторанта до доставянето й пред вратата му. С помощта на модерните технологии, следенето на целия процес е достъпно и максимално удобно.

Модата на вкусната храна никога не отминава, а начините за достигането й стават все по-иновативни. Стремежът на https://www.fastfood.bg/ към предоставянето на перфектната услуга определено ще направи ежедневието на варненци по-лесно и вкусно.

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



ПП-ДБ се регистрираха за изборите 2 в 1, ще търсят мнозинство с партиите, готови за реформи
Дата: 24/04, 12:30

Конспиративните теории за ваксините са виновни за коклюша
Дата: 24/04, 12:21

Проф. Кантарджиев: Даването на антибиотик две седмици след проявата на кашлица, не действа
Дата: 24/04, 12:19

Възраждане иска оставката на Росен Желязков
Дата: 24/04, 12:00

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 24/04, 12:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия