Нова компания връща чара на доставката на храна


Дата: 09/10, 16:59

Доставката на храна за дома или офиса отново се връща на мода. След бума на кулинарни предавания и откриването на нови местенца за хапване, хората придобиха нов поглед към това, с което се хранят. Благодарение на компаниите за доставка по телефон или чрез интернет поръчки, вече нямаме причина да се лишаваме от вкуса на предопичтаните ястия от любимите си заведения.

Кога най-често се спираме на доставката на храна за вкъщи?

С настъпването на студените дни, все повече имаме желание да се отдадем на домашния уют, в компанията на на близки и приятели, похавайки различни вкусотии, поръчани предварително - за улесниение. Дългите летни вечери в града обикновено завършват с поръчка на храна за вкъщи в ранните часове на деня.

Забързаното ежедневие, стреса, хилядите задачи, които ни преследват всеки ден, не ни оставят достатъчно свободно време, за да си сготвим сами своите обяд или вечеря. Тогава отваряме лаптопа или телефона и избираме нещо за хапване.

На други им липсват необходимите кулинарни умения, за да приготвят любимите си екзотични храни – в тези моменти всички опираме до поръчка на вкусно суши или азиатска кухня.

С Fast Food всичко това е възможно и още по-лесно изпълнимо.

Жителите и гостите на морската столица вече могат да се възползват от услугите на най-новата платформа за доставка на храна по домовете във Варна. Да направим доставката велика отново! “ е мотото на кампанията на Fast Food, чиято основна цел е да осигури качествена и бърза доставка на вкусна готвена храна за вкъщи във Варна, както и много предимства на своите редовни и нови клиенти.

Освен богат списък с актуалните заведения в града и в страната, сайтът разполага и с много опции за максимално улесняване на своите потребители като: специална платформа за корпоративни поръчки на храна, денонощен център за обслужване, поръчка без регистрация и възможност за плащане онлайн и други.

Най-новата и модерна система позволява на потребителя да следи своята поръчка в реално време от излизането й от ресторанта до доставянето й пред вратата му. С помощта на модерните технологии, следенето на целия процес е достъпно и максимално удобно.

Модата на вкусната храна никога не отминава, а начините за достигането й стават все по-иновативни. Стремежът на https://www.fastfood.bg/ към предоставянето на перфектната услуга определено ще направи ежедневието на варненци по-лесно и вкусно.

*публикация

 



"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Захариева: Очаквам до 15 юни да се възстанови свободното придвижване в Европа
Дата: 29/05, 17:14

Лихвите по потребителските кредити тръгнаха нагоре
Дата: 29/05, 17:06

СГП: Обвиненият в убийството на Милен Цветков си е в ареста. Фалшива новина е, че е пуснат
Дата: 29/05, 17:03

Meteo Balkans пусна снимки от Ловеч: Прилича на сняг, но е градушка
Дата: 29/05, 16:46

На живо протестите в Минесота ескалират
Дата: 29/05, 16:44

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия