Медицинска лаборатория „ЛИНА” ще участва в изложението „Вселена Здраве” в град Варна


Дата: 13/10, 08:49

Медицинска лаборатория „ЛИНА” ще вземе участие в изложението „Вселена Здраве”, което ще се проведе тази събота и неделя (12-ти и 13-ти октомври) в Делта Планет Мол, град Варна.

На щанд №6 посетителите ще могат да получат информация за месечните профилактични кампании на лабораторията, да зададат въпроси за изследвания, които им предстоят, както и да се консултират безплатно с лекари от специалностите „Клинична лаборатория” и „Микробиология”.

Консултациите ще се извършват по график:

От тях могат да се възползват хора от всички възрасти – родители с деца, пациенти с хронични заболявания, бременни жени или жени, планиращи бременност, както и активно спортуващи и такива, спазващи хранителен режим. За всички, които са се консултирали с лекар от „ЛИНА”, ще има специални подаръци.

Повече за лабораторията

ЛИНА” е една от най-големите медицински лаборатории в страната. За 20 години от своето основаване тя се е превърнала в символ на качество и професионализъм.

В лаборатория „ЛИНА” работи опитен екип от специалисти, чието мото е: „Ние измерваме Вашето здраве”. Социалната мисия на лабораторията е да насърчи скрининга на най-разпространените заболявания. Затова вече пет години провежда месечни профилактични кампании.

Повече за профилактичните кампании, както и за всичко, свързано с изследванията, от които се нуждаете, можете да научите на щанд N6, на който ще Ви очаква екипът на „ЛИНА”.

Повече за изложението „Вселена Здраве”

„Вселена Здраве” е изложение, което представя продукти, услуги, технологии и практики от всички сфери, свързани с човешкото здраве. Събитието цели да придаде стойност към информирания избор на всяка личност в стремежа да опази, поддържа и възстановява своето здраве, като по този начин се радва на пълноценен и щастлив живот.

 

* публикация

 


 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.БТВ: Илия Милушев е с мярка за неотклонение 20 000 лева
Дата: 10/07, 16:01

Президентът поиска свободен достъп до Сараите на "Росенец" и оставка на шефа на НСО
Дата: 10/07, 15:511 Коментар

Попитаха Борисов дали Доган управлява държавата и докъде я е овладял, а той отговори: Всичко е за пред публиката
Дата: 10/07, 15:452 Коментара

Акция срещу високата скорост в цялата страна поде КАТ
Дата: 10/07, 15:40

ВСС поиска спешна среща с президента Румен Радев
Дата: 10/07, 15:331 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия