"Купи в България" - за поредна година спонсор на Волейболен турнир "Морска купа на България"


Дата: 17/10, 15:30

На 12-ти октомври 2019 година в Двореца на културата и спорта – гр. Варна се проведе поредното издание на Волейболен турнир „Морска купа на България 2019“. Събитието се организира за трета поредна година от волейболен клуб „Престиж 2015“ – гр. Варна .  Основен спонсор отново бе компания за недвижими имоти „Купи в България“ . Официалното откриване, както и награждаването бе извършено от представител на „Купи в България“ - г-н Михаил Георгиев. Компанията спонсорира ВК „Престиж 2015“ – гр. Варна от създаването на отбора през 2015г., като му помага при организирането на всякакъв вид събития, спонсорира техните участия в различни турнири, както и осигурява екипите на момчетата от тима. „Морска купа на България“ е приятелски турнир, като през 2017 и 2018 година той бе проведен в спортните зали на Технически университет – гр. Варна и на СУ „Елин Пелин“ – гр. Варна. Всяка година отбори от различни населени места вземат участие и се състезават за челните места в състезанието.

Тази година отборите бяха 6 – ВК „Хаштаг“ – гр. Бургас, ВК „Престиж 2015“ -  гр. Варна, ВК „Елит“ – гр. Силистра, ВК „Септември“ – с. Никола Козлево, ВК „Титани“ – гр. Варна, както и ВК „Шумен“.

Те бяха разпределени в две групи по три отбора, като всеки игра срещу всеки. Пред почти пълна зала и много фенове момчетата се бореха за челните позиции. Победителите от двете групи – ВК „Престиж 2015“ - гр. Варна и ВК „Шумен“ играха за 1-во и 2-ро място. След изключителна оспорвана битка и само 2 точки разлика ВК „Шумен“ извоюва първото си място. Вторите места от двете групи – ВК „Хаштаг“ - гр. Бургас и ВК „Титани“ - гр. Варна, си поделиха 3-то и 4-то. Ето как изглежда и крайното класиране на турнира:

1. ВК „Шумен“

2.ВК „Престиж 2015“ - гр. Варна

3. ВК „Хаштаг“ - гр. Бургас

4. ВК „Титани“ - гр. Варна

5. ВК „Елит“ - гр. Силистра

5. ВК „Септември“ - с. Никола Козлево

Първите три места бяха наградени с купи и грамоти, изработени специално от „Купи в България“ за победителите. Отборите на IV-то и V-то място бяха наградени само с грамоти, а част от играчите бяха отличени в следните категории:

Най-добър блокировач – Панайот Драганов от ВК „Хаштаг“ - гр. Бургас

Най-млад играч – Димитър Тодоров от ВК „Елит“ - гр. Силистра

Най-добър състезател на турнира – Йосиф Иванов от ВК „Шумен“

Най-добър разпределител – Росен Костов от ВК „Престиж 2015“ - гр. Варна

Най-добър нападател – Георги Вълов от ВК „Титани“ - гр. Варна

Най-опитен играч – Михаил Маринов от ВК „Септември“ - с. Никола Козлево

„Купи в България“ подкрепя младежта и спорта и е спонсор на множество спортни събития – приятелски и професионални. „Морска купа на България“ е един от турнирите, които компанията спонсорира изцяло за трета поредна година.

Повече информация за компания за недвижими имоти „Купи в България“ можете да получите на https://kupiv.bg/

Момчетата от ВК „Престиж 2015“ - гр. Варна изказват искрена благодарност на „Купи в България“ за съдействието и подкрепата, която им оказват през всички тези години. „Това, което Купи в България прави за нас е повече от страхотно! Подкрепят ни във всяко начинание и инвестират в развитието на клуба ни. Нямаме думи да изкажем благодарността си към тях!“ – това са думите на капитана на отбора Иван Сяров.

Фейсбук страница: Купи в България

 

* публикация

 

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Камион заседна под Аспаруховия мост
Дата: 28/03, 22:44

Зеленски прие две френски представителки в Киев
Дата: 28/03, 22:24

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 28/03, 22:20

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 28/03, 22:20

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 28/03, 22:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия