Най-новият детски кът на Варна отвори врати в Planet Club. Майките и децата са възхитени


Дата: 09/11, 19:04

Страхотна новина за всички майки и деца: Откриха невероятен детски кът в центъра на Варна! И то, познайте къде ... в обичания Planet club .

Една от топ локациите на варненския лайфстайл се превръща в любима дестинация и за всички малчугани – Planet kids club – място, което предлага пълна свобода за родителите и много забавления за децата.

Споделяме ви пъви впечатления на посетители:

Страхотно е! И преди харесвах Planet club, заради усещането за елегантен уют, който създава през деня и добрите им партита, но сега освен моето, спечелиха и сърцата на децата.

Огромна пъстра зала пълна с всякакви играчки и игри. Малчуганите грейнаха само като надникнаха, а усмихнатите аниматори се занимаваха с тях часове наред. С другите майки пихме спокойно кафе в Planet и ги наблюдавахме на мониторите, предаващи от детския кът.

Дъщеря ми беше толкова очарована, че реших да отпразнуваме рождения и ден в Planet Kids Club. Освен стандартните партита на принцеси, пирати и дискотека , детския кът организира пижамено, скаутско и кулинарно парти, които не бяхме срещали, като предложение на друго място.

Избрахме си пижамено парти и мога да кажа, че това беше едно от най-добре огранизираните партита, на които сме ходили. Залата беше вълшебно преобразена в лагер със сладурски палатки осветени от цветни лампички, безброй възглавнички, меки цветни килимчета и малки масички, на които децата да си похапват. Завладяващ уют и толкова изненади им бяха подготвили, че не им се чуваше за тръгване!

Бой с възглавници, готвене, танци и още много игри, водени от аниматорите, бяха малка част от забавленията. Всички лакумства, детските менюта и кетърнга са специално приготвени в кухнята на Planet Club, а цялото парти беше заснето от техен фотограф, за да имаме чудесни спомени от този ден.

Ако искате да си подарите малко почивка, а децата ви да се забавляват, дали за рожден ден или просто за щури игри, Planet Kids Club е точното място!

Посетете ги на познатия адрес: ул. Цар Симеон I № 26

Facebook: https://www.facebook.com/Planet-Kids-club-Varna-109047020537413/

Тел. за резервации: 0886 646 207

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Журналистът Стоянов: Аз подадох сигнала на 112 и отказаха да дойдат на мястото на инцидента
Дата: 24/04, 15:24

Симеонов: Вероятно мнозина в изборния ден ще си останат вкъщи
Дата: 24/04, 15:10

Промениха правилата за отпускане на обезщетенията за безработица
Дата: 24/04, 15:00

Всички стопани на кучета и котки имат срок от няколко дни да изпълнят заповедта във Варна
Дата: 24/04, 14:511 Коментар

Безплатни винетки за хиляди българи
Дата: 24/04, 14:432 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия