Семеен скандал вдигна цял блок и две патрулки на крака


Дата: 11/11, 22:59

trafficnews.bg

Семеен скандал и подялбата на бебе вдигна на крака цял блок в Кричим.

Драмата се разигра в събота като започна в ранните часове на следобеда и приключи късно вечерта, на място бяха изпратени два полицейски патрула.

Униформените служители в продължение на часове се опитваха да успокоят ядосаните роднини. Според свидетели на разправиите, родителите на детето са разделени, а в съботния ден Гергана е отказала да даде дъщеря си да прекара уикенда с Иван.

В подкрепа на майката пристигнали нейни роднини от Перущица. За момент нещата ескалирали и полицаите се принудили да укротят бащата на детето като му сложат белезници. 

Иван и Гергана за заедно от около 3 години, дъщеричката им е на година, малко по- рано същата година през месец май двамата са сключили брак.

Преди около 3-4 месеца двойката се разделила, а момичето започнало нова връзка с друг. Той също присъствал на скандала. Целият спектакъл се разиграл в пространството пред блока и на булевард "Тракия" в Кричим. 

Живущите в района коментират, че не са запознати с проблемите на младото семейство и ги описват като спокойна двойка, грижеща се за детето си.

„Те се взеха много млади и любовта им беше много бурна, омъжиха се, роди им се дете, като цяло бяха щастливо семейство, ние не сме чули да имат проблеми” – твърдят местни жители.

 „Защо трябва да се стига до такава показност, проблемите в една къща, не бива да стават достояние на всички” – разказаха по-възрастните.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Британският парламент прие на първо четене тютюнопушенето да бъде забранено завинаги на родените след 2009 г.
Дата: 16/04, 23:44

Без отпаднали тази вечер в „Денсинг старс“
Дата: 16/04, 23:26

Пиян полицай блъсна кола с дете във Велико Търново
Дата: 16/04, 23:13

Облаци и дъжд на много места в сряда
Дата: 16/04, 23:01

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 16/04, 23:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия