Край на евтините самолетни билети за Европа


Дата: 12/11, 02:04

Нов климатичен данък, който започва да се въвежда в много европейски страни и най-вероятно ще стане задължителен за държавите от ЕС, е на път да оскъпи значително самолетните билети, особено тези, продаващи се от т.нар. нискотарифни авиокомпании.

Подобна стъпка ще принуди много туристи да търсят алтернативни начини за транспорт, прогнозират анализатори. Екологичният налог ще започне да действа от април 2020 в Германия. По предварителни данни, новият еко данък ще увеличи стойността на билетите за линии в Европа с минимум 15%.

Предвижда се парите, събрани от новите данъци, да бъдат пренасочени към железопътния транспорт с цел намаляване на цените на билетите за влаковете. Според европейската комисия, именно към този, значително по-безвреден за климата транспорт, трябва да се ориентират жителите на ЕС.

 

fakti.bgСъобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Измислиха островче в новата синя зона във Варна, не е нито зелена площ, нито паркинг
Дата: 06/07, 13:56

Тодор Кантарджиев: Няма медицински доказателства, че вирусът е станал по-слаб
Дата: 06/07, 13:46

8 години затвор получи Десислава Иванчева
Дата: 06/07, 13:411 Коментар

Мутафчийски: Все още хидроксихлорохинът не е отхвърлен като лекарство за лечение за коронавируса
Дата: 06/07, 13:38

„Hranopolis Foods & Crafts” гостува в Св. св. Константин и Елена през юли. Събитието ще радва любителите на качествените храни, напитки и крафт изненади в два поредни уикенда
Дата: 06/07, 13:31

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия