Коктейл по повод Акт 14 на Жилищна сграда „Радост“ в кв. Трошево


Дата: 25/11, 10:10

 

Грубият строеж на тяло А и Б е успешно завършен и от  11 ноември 2019 год. с официално подписан Акт 14.

Сграда „Радост“ в жилищен квартал Трошево получи Акт 14. Строителството на обекта продължава да се движи в поставените срокове. Проектът на ул. Радост №10 се състои от 5 отделни входа, общо 202 апартамента и 2 търговски помещения. Пуснати в продажба в началото на лятото на 2018 година, към момента над 70% от апартаментите са разпродадени.

 

 

Информация за обекта може да бъде получена на https://radost.kupiv.bg/ и от компания за недвижими имоти „Купи в България“ на тел. 052 630 830 и на e-mail: info@kupiv.bg. Като ексклузивен представител на Жилищна сграда „Радост“ компанията предлага на своите клиенти цени без комисион.

 

 

Във връзка с получаването на Акт 14 ексклузивният представител на сградата - „Купи в България“ организира официално събитие, което ще бъде проведено на строителната площадка на ул. Радост №10 в кв. Трошево на 07.12.2019г. (събота) от 12:00 ч. Мероприятието ще се проведе под формата на коктейл с кетъринг, на който могат да присъстват, както всички собственици на апартаменти в сградата, така и тези, които все още не са закупили такъв, но проявяват интерес към имота. На събитието ще присъства и г-н Христо Мирчев – управител на строителната фирма. Всички гости ще могат да зададат своите въпроси, свързани със строителството на сградата, довършителните дейности, срокове за въвеждане в експлоатация и др.

 

 

#Радост на квадратен метър, #Радостта Ви отива, #Радостта Ви е по джоба са само част от добре разпознаваемите послания, които носи сградата. Билбордове, автобуси, радио и интернет реклама в целия град спомогнаха за успешното продаване на един от най-добрите жилищни комплекси в града.

 

 

„Купи в България” е доказан надежден партньор в покупко – продажбата на недвижими имоти. Собствениците на недвижими имоти разчитат на коректно отношение и прозрачни условия, а купувачите получават бърза и компетентна информация за имоти, отговарящи на критериите им за търсене. Тези основни принципи осигуряват на компанията над 20 000 предложения, което неминуемо довежда до увеличаване на запитванията от хиляди клиенти и повече успешни сделки. „Купи в България” непрекъснато се адаптира към нарастващите потребности и информираност на своите клиенти, като залага на предоставянето на точна и вярна информация, улеснява достъпа до нея и проучва всеки предлаган имот за скрити недостатъци.

 

 

Ако все още не сте  запознати с обекта, можете да го направите на https://radost.kupiv.bg/ или като се свържете с нас на тел. 052 630 830 и e-mail: info@kupiv.bg

фейсбук страница: Купи в България

* публикация

 

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



След градушката идва много опасно явление
Дата: 18/04, 10:56

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 18/04, 10:40

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 18/04, 10:40

Участничка в "Хелс Китчън" вдигна скандал заради изгонването си
Дата: 18/04, 10:37

Шеф Токев разкри истинската причина да влезе в затвора
Дата: 18/04, 10:29

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия