Йордан Цонев за скандалната партийна субсидия: Вчера лъсна една лицемерна сделка


Дата: 06/12, 08:35

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

Против съм начина, по който се стигна до гласуването на партийните субсидии снощи. Вчера имаше два сценария за повищаване на субсидия в разрез с това, което искахме да направим. Борисов обеща, че ще уважи резултата от референдума, независимо, че не е задължителен. 8 лева партийна субсидия за грас не е законно решение, защото беше взето на трето гласуване. Това коментира епред Нова тв Йордан Цонев от ДПС.

Валери Симеонов посредничеше между Корнелия Нинова и Бойко Борисов, за да се случат тези 8 лева субсидия. Видяхме един политически кръвосмешителен брак между комунисти и антикомунисти. Това е по риториката на ГЕРБ. Това стана с комуването на Валери Симеонов. Лъсна още едно грозно лицемерие. Същият Валери Симеонов преди седмица беше избран за зам.-председател на парламента въпреки протестите на майките на деца с увреждания, пак с БСП и ГЕРБ. Така че сделката е била доста по-рано сключена - БСП да подкрепи Симеонов за поста, а той да кумува на този брак по сметка. Възмутително е това, което се случи и ние няма да спрем да говорим на тази тема, коментира Цонев. 

ГЕРБ излиза от сделката с най-голяма щета, особено за Бойко Борисов, защото неговата дума беше потъпкана вчера. Той обеща на хората, които гласуваха на референдума, че ще уважи тяхното решение. Очаквам, че той ще реагира, посочи той.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Предимно слънчево в петък
Дата: 29/03, 04:00

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 29/03, 03:10

На 29 март имен ден празнуват всички, които носят името Марко
Дата: 29/03, 03:00

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 02:40

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 02:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия