Хороскоп за новата седмица


Дата: 20/01, 00:47

Вижте какво вещаят звездите за седмицата (18-25 януари) според хороскопа на Алена

Овен
По-добре не си правете категорични изводи, основавайки се на случващото се в любовния живот или в отношенията си с хората около вас. Има голяма вероятност нещата да не са такива, каквито изглеждат. Ако ви се струва, че сте на прага на голям финансов удар, съвсем скоро може да се окаже, че ентусиазмът ви е бил напразен. Бъдете по-пестеливи в очакванията си.

Телец
През идната седмица ще имате добри шансове да се изявите и да спечелите овации и внимание. Начините за това ще бъдат различни – някои от вас ще го постигнат с чара си и с външния си вид, други – с артистичните си наклонности, а трети – благодарение на способностите си в дадена област. Каквото и да е вашето тайно оръжие, не забравяйте, че това, което получавате от света, е отражение на онова, което вие излъчвате.

Близнаци
Много от вас ще усетят повишен прилив на енергия и ентусиазъм. Ще искате да довършите неща, върху които работите от известно време и да се втурнете към нови начинания. За последното обаче се въоръжете с още малко търпение – сега не е удачно да поемате излишни рискове или да тръгвате в нова посока. През февруари условията ще бъдат по-благоприятни, така че имайте търпение.

Рак
Скоро ще успеете да си отдъхнете от някои грижи и проблеми, които са ви съпътствали през последните дни, дори седмици. Възможно е у вас да се породи усещането, че буквално дишате по-свободно, а преценката ви за хората и ситуациите ще бъде по-трезва и по-правилна отпреди. Може би ще трябва да се откажете от нещо – някакъв ангажимент или очакване, но това не бива да ви притеснява.

Лъв
За вашия знак седмицата може да се окаже изпълнена с повече предизвикателства. Възможни са изненади и обрати, които ще ви изправят лице в лице с неизвестността. Промените обаче само привидно са внезапни – всъщност при повечето от вас те са назрявали в последните седмици, месеци, дори години, а сега просто ще видите реалните последствия и логичния ход на нещата.

Дева
Имат голям шанс за успех тези от вас, които успеят да вложат енергията си в нещо конкретно – лична или професионална цел, хоби или някаква кауза. Каквото и да е това, което ви вълнува в момента, посветете му времето и силите си и ще останете доволни от резултатите. Периодът е чудесен да реализирате дълго кроени планове. Начертайте обаче приоритетите си и действайте последователно.

Везни
През идните дни имате шанс да се задържите встрани от конфликтите и недоразуменията. Не е изключено да се наложи да влезете в ролята на балансьор или съветник. Седмицата е благоприятна за финансовото ви положение – особено в понеделник и вторник. Възможно е да вземете пари, да уредите успешно финансов въпрос или да получите предложение, което ще ви осигури доходи в бъдеще.

Скорпион
За вас тази седмица ще бъде изпълнена с много емоции. Може да попаднете в капана на лошото си настроение и на мрачните си мисли. Не се притеснявайте – това вероятно ще бъде само временно и не е нужно да се борите с чувствата си. Не правете грешката да взимате важни решения точно през идните дни, защото има риск да не сте обективни. Ако сега решите нещо важно, после може да съжалявате.

Стрелец
Сега имате възможност да премислите някои минали събития, както и развитието на отношенията си с други хора, да си дадете реална сметка за създалата се в момента ситуация. Независимо дали проблемите касаят лично вас, ваши близки, роднини или колеги, обстановката ще продължава да бъде напрегната, а случилото се през изминалите седмици ще има своя отзвук. Ще проумеете обаче важни неща.

Козирог
Седмицата може да се окаже доста интересна и дори бурна за вас. Трудно ще ви бъде да предвиждате как ще се развият събитията, още по-малко пък какви ще бъдат реакциите на околните. Тъй като периодът е доста нестабилен и са възможни изненади, не е удачно да водите важни разговори или да установявате нови контакти. Бъдете по-внимателни и в личните си отношения. От вас се изисква по-голяма толерантност.

Водолей
Гледайте напред към новите възможности, които ви очакват. Не жалете за миналото и за онова, което смятате, че сте изпуснали. Макар през периода да има изискване да бъдат довършени някои стари задачи и ангажименти, успоредно с това ще може спокойно да планирате бъдещите си начинания. Ще действате в синхрон с астрологичните влияния, ако разнообразите всекидневието си.

Риби
Вниманието ви ще бъде съсредоточено най-вече върху самите вас – върху личните ви желания, стремежи и амбиции. Независимо дали ще го показвате, или не, ще изпитвате потребност да правите това, което искате. Ще трябва да положите повече усилия, да зачитате мненията на околните и да се съобразявате и с техните очаквания. Не реагирайте остро, ако някой се опита да определя какво да правите.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



"Има такъв народ" върна неизпълнен третия мандат
Дата: 28/03, 11:11

Планът за събаряне на Лидл, Билла, Кауфланд е в ход
Дата: 28/03, 11:09

Огромно признание за помощник-треньора на Спартак
Дата: 28/03, 11:08

Още тази неделя идват първите туристи по Южното Черноморие
Дата: 28/03, 11:04

Забиха турските сериали с интриги в Хелс Китчън
Дата: 28/03, 11:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия